- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
lensleriniz ne marka ne renk?...mavi druyor ama...ay çok hoşuma gitti gerçek göz sankiçok memnunum bu lenslerimden başka renklerde markalarda çok kullandım canım ama bunu beğeniyorum ve beğeniyorlar hiç bir problemde yaşamıyorum 6 saatin üzerinde kalıyor gözlerimde rengi aynı fotoğraftaki gibi belli oluyor bir resim daha koyuyorumkaydirigubbakcemile3
cok güzel ben cok beğendim gri sanırım rengi markası ne:)Ben daha dogal renkleri tercih edyrm bilmyrm nekadar iyi duruyo iyi yada kotu yorumlara acgmm
teşekkür ederim benimki numaralı lens amazon un gri siBen daha dogal renkleri tercih edyrm bilmyrm nekadar iyi duruyo iyi yada kotu yorumlara acgmm
doğal duruyor mu amazonlar resimdeki gibi?ben de amazon mavi almayı düsünüyorum da:)teşekkür ederim benimki numaralı lens amazon un gri si
Merhaba kendi göz renginiz nedir öğrenebilir miyim? sterling grey ve misty grey arasında kaldım arasındaki farkı biliyormusunuz?freshlook misty grey lenslerim :)
ayy harıkaaa sotille bu hangi lensAylıkların çapı daha büyük tatlım, ondandır belki de.. Yıllıkların çapı 14.2, ben çok rahat ettim o konuda, hiç sıkıntı olmadı.. (;
Seninki fazla flashtan daha farklı gibi gelmiş doğru, kendiminkileri kestim benimkiler de öyle durdu..
Eki Görüntüle 689953 Eki Görüntüle 689954
2.si dışarıda gündüz ışığında.. (;
Zeytin yeşili gibi duruyor di mi, herkes çok beğeniyor o rengi..
Hareli olduğu için evet doğal bir görünüm oluyordoğal duruyor mu amazonlar resimdeki gibi?ben de amazon mavi almayı düsünüyorum da:)
Harika görünüyor :) kendi göz renginiz nedir koyu kahveyse kesinlikle bunu alıcam :)Amazon-yeşil lenslerim