Ay cok gec gordum kusura bakmayin fantasy line bu:) bir de tanita tikaram var o aralarinda en en en iyisi hic anlasilmiyor onu da paylasayimlenslerinizin hepsi gercekten cok yakısmıs bayıldım özellikle de aq colors blue ve rainbowun yesili harika:)rainbow fantasy line light green mi bu lens?
buna da bayıldım hepsi harika:)kendi gözleriniz ne renk acık galiba:)tanitalar rahat mı kullanım acısından göze rahatsızlık veriyor mu?Ay cok gec gordum kusura bakmayin fantasy line bu:) bir de tanita tikaram var o aralarinda en en en iyisi hic anlasilmiyor onu da paylasayim
Bu ne renk canım ve kendi göz rengin neartık solotica kullancagimi sanmiyorum rainbowlar hem daha uygun ve daha dogal
solotica mel ya da freshlok pure hazel çok güzel doğal yeşile bakan ela duruyorKizlarrr ben ela yeşil gibi bir lens arıyorum doğal durması çok önemli bi fikriniz varmı gözüm kahverengi
kendi göz rengim koyu kahve baya koyudur, bu renk de Giallo Elite LineBu ne renk canım ve kendi göz rengin ne
rica etsem bikaç resim daha paylaşabilirmisinkendi göz rengim koyu kahve baya koyudur, bu renk de Giallo Elite Line
rica etsem bikaç resim daha paylaşabilirmisin
ısıksız ortamda güneş ve ısıklı ortamda cektim
Çok teşekkür ederim ben çok beğendimısıksız ortamda güneş ve ısıklı ortamda cektim
merhaba, acaba fantasy line güzel mi ? yani okudugum kadarıyla ortasında kahvelık falan varmış. elitline kullandım ben. pek rahat degildi. bide renk tonları nasıl bılgılendırebılırsen cok sevınırım. nette pek bilgi bulamadım da.Kizlar umarm basarmisimdir resm koymayi rainbow fantasty line serisi dark gray
sana gercekten cok yakışmış. acaba bilgi verebilir misin renk tonları nasıl ? doğal duruyo mu yoksa fosforlu gıbı mı duruyo. bende alcam ama kararsızımRainbow fantasy line green
birde acaba bu light green mi deep green mi ? sizin gözünüz ne renkRainbow fantasy line green
solotica nc crystal diye görmüstüm bir yerde ama nekadar doğru bilmiyorum.Ben de beğeniyorum aysenurun lenslerini buz mavisi gibi duruyor cok hosİşte Benim Stilim'de Ayşenur Balcı'nın lensini bilen var mı? Grimsi mavi ama mavisi belirgin, yakından bilemem ama uzaktan güzel duruyor .Bulamadım markasını