arkadaşlar yaklaşık 15 senedir gözlerim bozuk.ilk 2 sene gözlük kullandım sonraki 10 sene de şeffaf lens.ve son 3 senedir renkli lens kullanıyorum. biçok değişik marka denedim alternatif olsun diye.ilk şeffaf lenslerimi göz doktorumun bizzat kendisinden muayeneyle aldım.baush and lomd soflens 38.daha sonra çapları aynı olduğu için baush and lomb optima natural look green amazon kullandım.çok güzel koyu bir yeşil.(bu arada kendi gözlerim orta koyu kahve) ama çok damarlı doğal durmuyor hiç.herkes beğeniyordu ama kendi göz rengim olamıycak kadar belirgin bir yeşil olduğu için lens olduğu barizdi.daha sonra alternatif ararken yorumlardan vs amazon colours ı buldum. hiçkimse lens olduğunu anlamıyor ve inanılmaz doğal duruyor.biçok rengini kullandım. ama hiçbiryerde bulamıyorummmmmm
bu arada solotica hidrocor mel aldım.almaz olaydım :18: bikere diğer kullandığım lenslere göre çok inanılmaz kalın.kalıp gibi.gözümü acayip derecede rahatsız etti.ve koyu renk gözde dehşet bişey oluyor en azından bende öyle oldu.doğal olmasına doğal ama aklım olsa verde alırdım.
şimdi heryerde avare avare amazon arıyorum.bulabilirseniz mutlaka deneyin.bu arada sophistic ve tanita tikaram da aynı markanın yıllık olanları ama onların tedarikinde de aynı sorun var.allam bulsam şöyle bi maaşımı ona yatırıcam ama yokkkkkkkkkkk
yurtdışında felan satışını yapan bildiğiniz bi site bişey varsa yazarsanız bütün hayır dualarımı size ederim