Kontakt Lens Lenslerimden bazılarının fotoları

sofistic ve cica vision light blue guzel

Galpall Çok tŞkler bız lens delılerıne yıllardır hep hızmet ettın allah razı olsun nazardan korusun senı maŞŞallah ne taksan yakıŞıyor elagance hazel ıÇın olumsuz yorumda bulunmuŞsun fakat onuda Çok beĞendım saĞol varol emeĞın ıÇın Çok tŞkler

Galpal canım sen lenslerinin bazılarını yurt dışından alıyorsun değil mi? Ben de türkiyede satışı yapılmayan adore bi hazel rengini arıyorum acaba yurt dışından hangi sitelerden lens alışverişi yapıyorsun canım bana bu konuda yardımcı olur musun? Burengi çok merak ediyorum......:)

bende çok kullandım ama bi süre sonra yapmacık gelmeye başladıı doğallık gibisi yok

canım bende ilk lensine bayıldım kesinlikle çok çok doğal durmuş.hepsi güsel ama ilki süper yakışmış.lenslerinin fiyatlarını da yazabilir misin..paylaşım için çok çok teşekkürvereliniortak..güle güle kullan hepsiniboshayallersmile...

Fiyat sormaya gerek yok. hepsinin markaları yazıyor. google yaz satış sitelerinden fiyatlarını bulursun. bu kadar hazırcı olmasak nasıl olur .

Fiyat sormaya gerek yok. hepsinin markaları yazıyor. google yaz satış sitelerinden fiyatlarını bulursun. bu kadar hazırcı olmasak nasıl olur .
bu sitede herkes paylaşım yapıyor ve paylaşımları hakkında konuşuyoruz.lenslerin fiyatları renkleri çapları modelleri vs hepsi zaten google da var bizde biliyoruz bunu.lenslerin her sitede her mağazada heryerde fiyatları farklı olabiliyor belliki sizin bilginiz yok.arkadaşımın lenslerini beğendim istediğim şekilde soru sorup fikir belirtebilirim sitenin amacı bu zaten bunun hazırcı olmakla bir ilgisi yok.sizde polemik yaratmaya çalışacağınıza fikir belirtin.kime neyin gerek olup olmadığı kararını da üyelere bırakın.bu kadar fesat olmasak nasıl olur.

pes yani . polemikmi yaptım ben ? birsürü lens resmi var yukarıda. hepsinin defalarca konusu oldu bu bölümde. hepsinin fiyatları kullanım konforları nerelerde satıldığı falan falan falan hepsi defalarca paytlaşıldı. sadece sormak istiyorum yukarıdaki sabit lens konularını hiç okunmu ? bunuda polemik olarak alma lütfen.polemik yapacak olsam yazdığın yazıdan çok sermaye çıkarırım ama benim amacım o değil. buda bir paylaşım. yukarıdaki sabit lens konularında aradığın bütün cevapları bulabileceğini paylaşıyorum. bu lensleri kullanan başka üyelerde yazıyor oralarda . çok daha fazlasını bulursun emin ol.

Son düzenleme:
sert çıkışlara hiç gerek yok bence burası paylaşım alanı lütfen sakin olalım.Herkes tüm topikleri bilmek ve okumak durumunda değil.Yönlendirme bugün sana yarın bana lazım.Sevgiyle kalın kızlar

hazırcı filan diye kimseyi itham etmeyin ozaman,yanlış anlaşılırsınız.lenslerle ilgili konuları her yerde yakından takip ediyorum.özellikle bu sitede arkadaşlar çok güzel paylaşımlar yapıyor,renkleri kullanımları nerde bulunabileceği vs hakkında uzun uzun tartışıp konuşuyoruz fikir ve önerilerimizi söylüyoruz.bunlara fiyatlarda dahil elbette.yani fiyat sormanın hazıra konmak gibi bir durumla ilgisi yoktur.hatta başka bir arkadaş benden önce zaten sormuş fiyatları hakkında bilgi istemiş.bunda bir tuhaflık yok.durduk yere neden arkadaşın lenslerine değil de direkt olarak benim soruma yorum yaptınız ben bunu anlayamadım sadece ve o yüzden tepkimi belirttim.paylaşım yapan arkadaş türkiyeye satış yapan bir siteden aldığını söylüyor.yani fiyatları her yerdekinden farklı olabilir, yurt dışından geliyorsa çok uygun oluyor ben o yüzden sormuştum lenslerinin fiyatlarını yazabilir misin diye arkadaşıma.neyse daha fazla uzatmak istemiyorum bu konuyu.sevgili berry31 teşekkür ederim sende sevgiyle kal canımopuyorumnanaktan

slm GalPal bende uzun zamandır lens araştırıyorum bu konuda baya tecrübeli ve bilgi sahibisin. fotoğrafta az çk yanıltıcı çıkabiliyor renkler. renklerin arasında en doğal duran hangisi öğrenrbilirmiyim. bu arada gözlerim koyu kahverengi bende en ii duracak renk hangisi sence. kusura bakma :sinifsinif: çk soru sordum ama internetten almayı düşünüyorum yani deneme fırsatım olmayacak. yardımm lütfeennn...

bunlar soloticanın hangi rengi ya fikri olan??? icement mi acaba:1shok: icement böyle doğal duruyor mu kiCADIARZU

Eklentiler

• $gorsel_01qn155puzzt.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 68
mrb ben hemen hemen tum markaları kullandım solotıca harıc..bıraz pahalılar bu benı zorluyor..
öncelıkle benımde gozlerım koyu kahve topazıo almayı düşünuyorum
ama verde marinede muhteşem dogrusu..
koyu kahve gozde topazıonun mavı durdugunu acık gozde yesılımsı durdugunu soluolar ama sendede yesılımsı durmuş tam rengını anlayamadım...
bırde solotıcada açık bal sarısı lens onerebılırmısın varsa tabı ocre düşünuyordum ama o dedgm gbı açık degıl baska markada olur yeterkı dogal açık bal sarısı lens olsun

miriana ..bütün markaları kullandıysan bilirsin..bende lens almayı düşünüyorum ..ama biraz uygunu lazım..ne önerirsin acaba..

canım en uygun fıyat freshlooktur lens market comdan telden arayıp getırtebılırsın 29 tl numarasız aylıklar..ınce rahat edebılırsın ama profosyenel degıldır goz rengını solersen ona gore renk onereyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…