Kontakt Lens Lenslerimden bazılarının fotoları

Kızlar ben bugün aldığım soloticaları sadece denemek amaçlı taktım ve satıyorum. Aslında çok beğendim ama bu ilk lens kullanışım olduğu için alışamadım gözümdeki ekstra birşeye :) lens quartzo rengi çok güzel bır renk gözlerim koyu kahve olmasına ragmen rengını fazlasıyla açtı ve rahat. Çokta güzel durdu ama sanırım ben bir lens kullanıcısı olamam cunku sureklı gozlerle ugrasan bırısıyım:) Bugün ki faturasıyla beraber lens kutusu herşeyı var. dediğim gibi sadece denedım. Düşünen arkadaşlar pn.değerli@hotmail.com adresini ekleyebilir. normalde lensin fiyatı 175.000tl ama ben tabıkı bu fıyattan vermicem. Gözümde sadece 2 saat kaldı.

Kızlar ben bugün aldığım soloticaları sadece denemek amaçlı taktım ve satıyorum. Aslında çok beğendim ama bu ilk lens kullanışım olduğu için alışamadım gözümdeki ekstra birşeye :) lens quartzo rengi çok güzel bır renk gözlerim koyu kahve olmasına ragmen rengını fazlasıyla açtı. Çokta güzel durdu ama sanırım ben bir lens kullanıcısı olamam cunku sureklı gozlerle ugrasan bırısıyım:) Bugün ki faturasıyla beraber şişeler lens kutusu herşeyı var. dediğim gibi sadece denedım. Düşünen arkadaşlar pn.değerli@hotmail.com adresini ekleyebilir. normalde lensin fiyatı 175.000tl ama ben tabıkı bu fıyattan vermicem. Gözümde sadece 2 saat kaldı.

bu resımlerı nasıl gorecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…