Kontakt Lens Lenslerimden bazılarının fotoları

Kızlar ben bugün aldığım soloticaları sadece denemek amaçlı taktım ve satıyorum. Aslında çok beğendim ama bu ilk lens kullanışım olduğu için alışamadım gözümdeki ekstra birşeye :) lens quartzo rengi çok güzel bır renk gözlerim koyu kahve olmasına ragmen rengını fazlasıyla açtı ve rahat. Çokta güzel durdu ama sanırım ben bir lens kullanıcısı olamam cunku sureklı gozlerle ugrasan bırısıyım:) Bugün ki faturasıyla beraber lens kutusu herşeyı var. dediğim gibi sadece denedım. Düşünen arkadaşlar pn.değerli@hotmail.com adresini ekleyebilir. normalde lensin fiyatı 175.000tl ama ben tabıkı bu fıyattan vermicem. Gözümde sadece 2 saat kaldı.

Kızlar ben bugün aldığım soloticaları sadece denemek amaçlı taktım ve satıyorum. Aslında çok beğendim ama bu ilk lens kullanışım olduğu için alışamadım gözümdeki ekstra birşeye :) lens quartzo rengi çok güzel bır renk gözlerim koyu kahve olmasına ragmen rengını fazlasıyla açtı. Çokta güzel durdu ama sanırım ben bir lens kullanıcısı olamam cunku sureklı gozlerle ugrasan bırısıyım:) Bugün ki faturasıyla beraber şişeler lens kutusu herşeyı var. dediğim gibi sadece denedım. Düşünen arkadaşlar pn.değerli@hotmail.com adresini ekleyebilir. normalde lensin fiyatı 175.000tl ama ben tabıkı bu fıyattan vermicem. Gözümde sadece 2 saat kaldı.

- Hepsinin resmi olmadığından yarısından fazlası eksik kaldı ama kalan yarıyı en kısa zamanda tamamlayacağım. Circle lenslerimden bir kısmını da geçmişte buraya yüklemiştim. Eski postlarımda olması gerek.. Bunlar da benim lenslerim :) Resimlerdeki yazıdan dolayı üzgünüm ama resimlerimi yürütenler oluyor. Ben de kendimce böyle bir çözüm buldum. Ayrıca bu resimlerin Elegance light blue açık göründüğü resim dışında hepsi gün ışığında flaşsız çekildi.

Solotica Natural Colors Quarzo:

quartzo2.jpg

quartzo.jpg

Solotica Natural Colors Topazio:
topaziow.jpg

topazio2.jpg

Solotica Natural Colors Esmeralda:
esmeralda.jpg

esmeralda2.jpg

Solotica Hidrocharme Ice:
ice2e.jpg

iceit.jpg

Solotica Hidrocharme Mel:
melqp.jpg

mel2i.jpg

mel3.jpg

Solotica Hidrocharme Ocre:
ocre.jpg

ocre2.jpg

ocre3v.jpg

Solotica Hidrocharme Verde Marine:
vm2b.jpg

Hidrocharme Verde:
verdejv.jpg

verde2.jpg

Rainbow Fantasy Açık Mavi:
rainbow.jpg

Sophistic Magic Blue:
sophistic.jpg

sophistic2.jpg

Waicon Green:
waicon2.jpg

waicon.jpg

waicon3.jpg

Ciba Vision Elegance Grey:
elegancegrey.jpg

elegancegrey2.jpg

Ciba Vision Elegance Light Blue:
elegancelightblue.jpg

elegancelightblue2.jpg

elegancelightblue3.jpg

Ciba Vision Elegance Dark Blue:
elegancedarkblue.jpg

elegancedarkblue2.jpg

Ciba Vision Elegance Hazel (Vampir lensine benziyorlar):
elegancehazel.jpg

elegancehazel2.jpg

Şimdilik bu kadar çektikçe diğer lenslerimi de koyacağım. Herkese iyi geceler.
bu resımlerı nasıl gorecegım

X