Kontakt Lens Lenslerimden bazılarının fotoları

GalPal kesinlikle hepsi harika ama soloticalar daha bi yakışmış...

canım göz rengimm koyu kahwe,,bugday esmer arası bi tenim war....aylık degilde daha uzun süre kullanılanları yokmu acaba??

GalPal müthiş yaa süper ötesi sendede koleksiyon var hangisini takacağını şaşırıyorsundur hangisini daha çok tercih edip seviyorsun peki???

Soloticaların hangi serisi daha çok göz rengini açar benn cor diyorum ama cor da çok ruhsuz duruyor sanki???

valla bende cogu lens guzel ve dogal duruyor .özenmeden aldıklarımda bıle sorun yasamadım şukur tek korktugum ılkkez solotıca kullnıo olmam ve renk benı ya açmazsa ben cok beyazım..yarın ogleden sonra koyucam yarın gelıo kısmetse

maşallah sende sanırım güzel bi kıza benziyorsun .elegance reyin rengi çok hoş.Waicon Green ı hiç beğenmedim.boyası çok yapay

2 hafta bekledikten sonra dün wetman den satın aldığım topazio lenslerimi yarı fiyatına satıyorum.
renk harika.ancak 8.7 bana büyük geldiği için sürekli kayıyor.

ne kadara satacaksın canım.yarı fiyat demişsin ama fiyatını bilmiyorum zaten :)))

verde marine charm ve elegance en guzel bulduklarım..bende topazıo var cok yenıler henuz ama nedense alışamadım gıttı ..helekı gece çok donuk ve yapay durdugunu söyledıler guneste bı nebze ıyı..haresız ya dış çeperide yok cok garıpsedım sankı lensın dışını takmışım gıbı duruyor..gözbebegımı kucuk gösterdı..ben solotıcaların orta ve açık kahve gozlere uygun oldugunu düşünuyorum koyu kahve sıyah gozler için uretılmiş 3 serısı var ama gozbebegı buyuk olanlar zorlanabılır ..

galpal canım sen memnunmusun topazıodan bı karar veremedım guzelmı degılmı ama takınca kendımı muthiş hısedemıyorum..bl green oceanda bıle o hazzı yaşıyordum yuzum açılıyordu ..napıcam ben

aa ilk defa bu topaziolardan memnun olmayan birini duydum.. ya bende yüzümü aydınlatan lensleri seviyorum aynen

Asıl göz Rengin Koyu kahvemi ?

Solotica topazio
hidrocharme
elegance grey

sayende 3.ünden Birini alacağim galiba

izmirde Nerede bulabilirim.

rainbowlar hiç güzel durmuyor bir kere.ben denemiştim optikcide çok kötüler bence..galpal resimlerin silinmiş canım.yeniden yüklesen ne iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…