Kontakt Lens Lenslerimden bazılarının fotoları

GalPal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
125
0
- Hepsinin resmi olmadığından yarısından fazlası eksik kaldı ama kalan yarıyı en kısa zamanda tamamlayacağım. Circle lenslerimden bir kısmını da geçmişte buraya yüklemiştim. Eski postlarımda olması gerek.. Bunlar da benim lenslerim :) Resimlerdeki yazıdan dolayı üzgünüm ama resimlerimi yürütenler oluyor. Ben de kendimce böyle bir çözüm buldum. Ayrıca bu resimlerin Elegance light blue açık göründüğü resim dışında hepsi gün ışığında flaşsız çekildi.

Solotica Natural Colors Quarzo:

Solotica Natural Colors Topazio:

Solotica Natural Colors Esmeralda:

Solotica Hidrocharme Ice:

Solotica Hidrocharme Mel:

Solotica Hidrocharme Ocre:

Solotica Hidrocharme Verde Marine:

Hidrocharme Verde:

Rainbow Fantasy Açık Mavi:

Sophistic Magic Blue:

Waicon Green:

Ciba Vision Elegance Grey:

Ciba Vision Elegance Light Blue:

Ciba Vision Elegance Dark Blue:

Ciba Vision Elegance Hazel (Vampir lensine benziyorlar):

Şimdilik bu kadar çektikçe diğer lenslerimi de koyacağım. Herkese iyi geceler.

Son düzenleme:
hidrocharme ice larin cok guzel durmus.. en cok begendigim o oldu..

Sağol. Hidrocharme Ice'larımı ben de çok seviyorum, koyu mavi/violet rengi gibi duruyorlar.

maşallah olmayan lens yok gibi sende de kaydirigubbakcemile3 fikir edinme açısından çok iyi olmuş kendi adıma teşekkür ederim diğer sitede de resimlerini gördüğümde içimden hep aynı şey geçiyodu ( lens delisi bu kız galiba her rengi deniyor demiştim sempatiksalakcinni ) genel olarak hepsi yakışmış ama mavi tonlarını daha çok yakıştırdım ben tenine ...

Paylaşım için çok teşekkürler. Lens kullanmaya çok uygun bir göz yapınız var sanırım çoğu marka ve renk harika durmuş.

Çok teşekkürler. Aslında makyajla bağlantılı biraz. Koyu renk göz makyajı ile çoğu lens güzel duruyor. Mesela Quartzo'yu makyajsız taktığım zaman beni çok soluk gösteriyor, o nedenle hiç makyajsız takmıyorum.

galpal cok tskler paylasimin icin :) en güzelleri topazio, charm ice ve en alttaki magic top lavanda. Solotica sana özel bi indirim mi yapiyo cnm ya :) bütün renkler var nerdeyse masallah

Haha yok özel bir indirim yapmıyor ama Brezilya'dan aldığım için daha ucuza getiriyorum. Brezilya'dan Türkiye'ye çok ucuza satan bir site buldum aslında ve merak ettiğim için Hidrocor Mel söyledim. Gönderdiler, haftaya gelmesini bekliyorum. Gelsin, düzgün bir site olduklarına kanaat getireyim Solotica bölümüne site adını yazacağım.

quartzolara bayıldım. ben de çok beyaz tenliyim çoğunluk güzel durmaz diyor ama sende bir harika olmuşlar.
fotoğraflar için tşkler:)

Sağol. Dediğim gibi makyajsız çok soluk gösteriyor. Açık tenlilerde makyajsız kullanmaya uygun bir lens değil..

galpal bayagıdır girmiyorsun seni görmek güzel
topik için cok saol gözlerimiz aynı renk oyüzden seni takip ediyordum bende :)
yanlız solotica topazio ve quartzo biraz soluk durmus sanki , fotodanmı yoksa gercektede böylemi duruyor ?
verde olsun marine olsun cok daha canlı ??

Galpal merhaba öncelikle acaba profil resminiz de ki lensin markası ve rengi nedir inanılmaz güzel duruyor senin gözünde ve bende çok uzun süredir bu renk açık ela rengi sanırsam böyle bir lens arıyordum bunu da söylersen çok sevinirim canım saollll.....:)

Resimdeki Marietta Venus Amber.. Büyük resmini çekmiştim ama bilgisayarımdan silinmiş. Tekrar çekip buraya koyacağım. Enteresan bir lens, hem tersi hem düzü kullanılabiliyor. Tersi kullanıldığında haresi daha ince oluyor.

Tek kelime ile bayıldım bu lense.........:) Nerden alabiliriz canım...?

Sormayı unutmuşum peki yapısı ve kullanımı nasıl canım bu Mariette venüs lenslerin memnun musun?

Yapısı çok ince değil ama rahatlık açısından memnunum. Batma yanma olmuyor. Her iki tarafını da gayet rahat kullanabiliyorum. Ben besteyes4u diye bir siteden aldım ama çok geç gönderdiler o yüzden tavsiye etmiyorum. Başka siteden almadım, o yüzden bilmiyorum.

canım şu naturel touch lenslerle solotica lensleri nerden ucuza alabiliriz yazarmısın bana özelden, naturel touchun yeşilini düşünüyorum nette bi iki resim buldum çok net değil ama daha iyi bi yeşil bulamadım soloticalarda da bana göre yeşil yok ya çok belirgin ya çok belirsiz site adını yazarsan ordan alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…