Kontakt Lens Lenslerimden bazılarının fotoları

yeşil amazon denedin mi hiç?yeşil ama doğal bir yeşil koyarmısınız?
8,4 8.6 olanlar olması lazım.

Galpalcim bende en çok ilk üçünü yakıştırdım sana.tabiki solotica olması sebebiylede diğerlerinden daha doğal durmuş.kaşlarının rengide açık olduğu için daha bi güzel olmuş bence.

GalPal Ciba Vision Elegance Grey olan lensi çok beğendim ya acaba duruşu nasıl gerçekte nolur yardım et :KK43: gg'de görmüştüm aylıkları çok ucuzdu 33ytl yazıyo elegance soft color onlardan alsam böyle bi renk gelirmi sence ??

galpal canım bende hidrocharm verde marine almak istiyorum.sen nerden aldın acaba.

cevap yok mu acaba lensine bayıldım gözlerinde çok güzel nazar değmesin.bende almak istiyorum bana yardımcı olur musun sipariş vericem ama bazı siteler var nasıl yapacağımı bilemedim o yüzden lütfen yardım

cevap yok mu acaba lensine bayıldım gözlerinde çok güzel nazar değmesin.bende almak istiyorum bana yardımcı olur musun sipariş vericem ama bazı siteler var nasıl yapacağımı bilemedim o yüzden lütfen yardım
canım galpal uzaklaştırıldı sanırım
lensleri g.g sitesinden alabilirsinkaydirigubbakcemile2

flowergirl renk secenegini ordaki katalogdan sen karar veriyorsun
sonra satıcıya mesaj atıp hangi renkten istiyorsan adını söylüyorsun
ayrıca numaralı ve numarasız oldugunuda belirtmen gerek
yerimseniben

bn bütün renkler mavi hariç kullandım hepsde çok yakıştı tabi bazılarında kaşlarımı hafif açtım .
ve herkez soruyordu yani.

ancak en çok violeti sevdim
eflatun pembe karışımı renk

flowergirl renk secenegini ordaki katalogdan sen karar veriyorsun
sonra satıcıya mesaj atıp hangi renkten istiyorsan adını söylüyorsun
ayrıca numaralı ve numarasız oldugunuda belirtmen gerek
yerimseniben

çok teşekkür ederim canım.ilgin için dediğin şekilde yapıcam öptüm.

Emeğin için teşekkürler, elegance hariç hepsi çok güzel, ben en çok solatica natural coloursları beğendim. Güle güle iyi günlerde kullan.

Kızlar GG de lens satışları durdurulmuş sanki.Bir ara internet üzerinden lens satışının yasaklanacağını duymuştum acaba öylemi oldu gerçekten.Kötü oldu ama arada bakınıyordum ne var ne yok diye.

brezilyadan kaca aliosun lensleri.... fiat verirmisin.. bizde alalim uygunsa madem

arkadaşlar rainbow lensler daha güzel ve daha doğal duruyor tavsiye ediyorum

Eklentiler

• $fıstık yeşili.jpg
    $fıstık yeşili.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $gri.jpg
    $gri.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $koyu mavi.jpg
    $koyu mavi.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 76
X