canım lensi parmağının ucuna al düzgün duracak şekilde.sonra gözbebeğine değil de sağa ya da sola bakarak gözünün beyazına yerleştir,biraz dokundurarak gözbebeğine ittirebilirsin.ama çok yavaşça.istersen direkt olarak gözbebeğine yerleştir ama ben hep öyle yapıyorum bi yerde okumuştum.bu işlemi yaparken diğer elinle de gözlerini kocaman açmayı unutma
O lensleri nasıl takıyorsunuz anlamıyorum.Tüylerim diken diken oldu şimdi.Hiç denemediğim için soruyorum:Rahatsızlık vermiyor mu?
tamam canım denicem teşekkür ederim,aslında öyle yapıyorum ama gözümde bururuşuk oluyor cam gibi dursa tam bebğine oturtcam da buruşukluk oluyor
Ben de ilk aldığımda yaklaşık 2 saat uğraşmıştım :) Lensi parmağının ucuna al arkadaşın dediği gibi kenarına koy gözbebeğinin sonra gözünü kapat aç bir kaç kere üstünden hafifçe oyna.Yanlız gözün kabul etmiyorda olabilir lensi.
parmağımın ucuna koyup beyazına koyuyorum ya parmağıma yapışıp geri geliyor ya yapışında buruşuk duruyor hemen çıkarıyorum beyazından yada büyük gelip oturmuyor off ne zor işmiş bee güzel renkli göze sahip olalım derken ela gözlerimden olmayımda allah korusun...
parmağımın ucuna koyup beyazına koyuyorum ya parmağıma yapışıp geri geliyor ya yapışında buruşuk duruyor hemen çıkarıyorum beyazından yada büyük gelip oturmuyor off ne zor işmiş bee güzel renkli göze sahip olalım derken ela gözlerimden olmayımda allah korusun...
yarın bu şekilde denicem canım inşallah kazasız belasız takıp çıkarırım..korktum birde ya ya gözüm kanlanır geçmezse falan diye evham oldum ,bilseydim hiç almazdım ama aldım bir kere ve takmadan da bırakmıcam
boush lomb iyi bir lens mi orası da belli değil ama bu marka kullanan oldu mu aranızda?