ImageShack - Image Hosting :: 10659859ci6.jpg şöyle koyuverdim galiba becerebildiysem.
ya kızlar anneme lens alıcam dedım bı dovmedıgı kaldı ya sızın annenızde karsı cıkıyomu ben ne yapcam annemle yayok gozün mahvolur yok çok zararlıdır.burda 7 yıl kullanan arkadaslarımız var düzgün kullanıldıgı sürece neden bi problem çıksın ki
kızlar bu topici tesaduf gordum ve yazmadan edemedim bende yklasık 5 sene numaralı lens kullandım. çok memnundum okadar temiz kullanıyordum kı bi problem yasamadım. sonra sol gözüm oyle birden kızardı kı o acıyla lensi gözümden fırlatıp attım. sonra bulaşıcı hastalık gibi sağ gozume sıçradı kızarıklık.
doktora gitim adamın gösleri pörtledi, yaklasık 10 tane kortizonlu antibiyotıklı damlalar verdi her 10 dk bi irini damlatıyordum o yuzden hiç elimden bırakamıyordum.
dr dediki bu damlalara goz ıkı gun içinde cevap vermezse hemen hastaneye yatıyorsun ve açık göz amilyatı yapıyoruz dedi.
tek sebep lenssssssssss.... okadar ınadıma ramen kullandım. meğer hiç belirti yapmadan birden gelirmiş göze hastalık. e bizde doktora gidene kadar son safhalarına gelmiş oluyor. nerdeyse gözlerimi kaybediyordum. kullanın ama sürekli değil. okadar senelerce kullanacağınıza azcık para birktirip gözlerinizi çizdirin. yada ne bileyim benim canım yandı başkasının yanmasını istemem. hemde en kalıteli solusyonlarla bu durum oldu . aman diyim amannnnnn
kızlar sizce bana hangi renk lens gider
deneme şansı olmadğı için karar veremiyorum
saçlarım şuan siyah
albümde resmim var ama onlar eski sarışın halim
Kızlar yabancı bir sitede Coopervision Naturel Touch serisinin Elegance diye satıldığını okudum diğer ülkelerde. Bilen var mı? Elegance 3 tone baby blue ve NT baby blue aynı mı? Soleko ve Rainbow gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?