Arkadaslar dün freslookun haresız yesılını aldım daha takmadım gozlerım kahve sızce nasıl olur yoksa degıstırıp harelısınımı alıyım ne tavsıye edersınız
Arkadaslar dün freslookun haresız yesılını aldım daha takmadım gozlerım kahve sızce nasıl olur yoksa degıstırıp harelısınımı alıyım ne tavsıye edersınız
cnm benım resımlerde var haresız yeşil bak ıstersen fıkrın olur
Ben de gözümdeki uzağı iyi görememe sorunundan dolayı cumartesi doktora gideceğim. Lens takmama bir engel yoksa renkli lens almayı düşünüyorum. Kumral saçlı ve ela gözlüyüm, kumral saçlılara mavi göz çok yakışıyor aslında, ama benim gözlerim ela olduğu için yeşil daha uygun olur dedim, yine de çok kararsızım :bbo: Ne dersiniz???
ne kadr doğal gözüküooo kaydirigubbakcemile
bu arada gözlerim açık kahverengi b&l starcolors2 amazon yeşili güzel duruyo ve doğal
Ben de gözümdeki uzağı iyi görememe sorunundan dolayı cumartesi doktora gideceğim. Lens takmama bir engel yoksa renkli lens almayı düşünüyorum. Kumral saçlı ve ela gözlüyüm, kumral saçlılara mavi göz çok yakışıyor aslında, ama benim gözlerim ela olduğu için yeşil daha uygun olur dedim, yine de çok kararsızım :bbo: Ne dersiniz???
bu arada hiç sorun yaşamadım batma yanma falan olmadı sadece ilk taktığımda biraz bulanık gördüm sonra düzeliyor
canım resımlerını yukleyememıssın galıba cunku gozukmuyo koyarsan cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?