SD SED koymuş sanırım son fotoları.. pardon.. o mavi lensin markası neydi
slm bu lensler sipariş üzerine yapılıormuş araştrdım..sen resim yolluyorsun onlar aynısını yapıp yolluolarmış.9mmsfx.com dıye bı siteden sipariş edılmş:1no2::1no2::1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SD SED koymuş sanırım son fotoları.. pardon.. o mavi lensin markası neydi
slm arkadaşlar.you tube de gezınırken süper bır lens gördüm..ya bu markayı nereden bulabiliirzz acabaaa?..ya süper bayıldım ilk defa bu kdr doğalını görüyorum ne solotica,ne o,ne bu!..en güzelide bu bence:=)...sanırım amerıkada satılıormş markası 9mm sfx custom...ingilizcesi iyi olanlar araştırabilirmi
buda mavısı
kıslar gri lens almıştım cok hevesle çok kötü durdugunu düşünüyorum..cok bellı çizgi çizgi.acaba hiç makyaj olmadıgı için çig kalmış olabılırmı.keşke yıne yeşil alsaydım yada ssafir mavi fılan
ya bende renkli lens istiyorummm amaa benim gözüm numaralı bi de üretilip gelmesi gereken numaraa
şimdii söleyinn bakimm ben bugday tenliyimm gözüm koyu kahvee saçlarım koyu kahve hangi renk lens bana gider :)
ya kizlar bisey soracam lütfen cvp verin
lensleri cikartirken kutuya herhalde yanlis koydum yada ben öyle saniyorum egerki sag gözdeki lensi sol yazan kutuya koyduysam ve sol gozume takinca fark edermiyim ? bisey olur mu benim 2 gözüm ayri ayri