- 2 Haziran 2010
- 128
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar lens almayı düşünüyorum fakat renk konusunda karar veremdim freshlook istiyorum gözlerim güneş ışığında sarı gibi garip bi renk oluyor bazen kapalı ortamları kahverengi... ela ama böyle dikkatli bakınca belli oluyo uzaktan kahverengi yani neyse ben de böyle cırlamıycak bağırmayacak bir enk istiyorum, gri yad mavi olmasın. benim gönlüm yeşilde genellikle ama bal rengi yada saf ela nasıl durur sizce, ayrdım edin. yada aynı fiyatta başka bildiğiniz markalar varsa söyleyebilir misiniz lütfen :) ?
mrb ben 6 yıldır lens kullanan biri olarak tüm görüşlerimi yazim size
Lens kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmiyorum gözü çiziyor ben 1 yıldır kullanmıyorum gözlerim anca düzeldi.Renkli len oksijen geçirgenliği çok az olduğundan gözünüzde batma yapar rahatsız eder.Renkli lenste bulanık görürsünüz çünkü etrafı renkli olduğundan göz bebeğiniz büyüyünce görüş alanınıza renkli kısım giriyor.Gözünüzü lense alıştırdığınız anda lenssiz dolaşmak neredeyse imkansız oluyor en ufak bir rüzgar yada ışıkla gözlerde batma kaşınma oluyor
hangi sayfalarda lensli gözler olduğunu paylaşır mısınız..??
bugün aldım elegance giallo
gözlerim nerdeyse siyah pupili göremez kimse
çok doğal durdu hiç çizgi falan yok görüntü çok net kayma yakma yok fikriniz olsun :)
flashsız çekim
bu lensler süper peki süresi ne kadar yıllık mı aylık mı??bayıldım çok doğal duruyorlar
bu arada solotica hidrocor lar iyi mi kullanan var mı?