- 11 Kasım 2011
- 86
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizce en güzel lens rengi ne?kızıl bir kıza en çok hangi renk yakışır?ben okula gidiyorum bu yüzden yle herkes tarafından fark edilsin stemiyorumda
teşekkür ederim fikrin için benim saçım güneşte tam kızıl normaldede koyu kızıl tonu http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...olotica/97/solotica-hidrocor-renkli-lens.aspx renk seçeneklerine tıklayın mel çok güzel duruyor yıllıkmışta.bir arkadaşım şöyle bişi diyo uzun bir süre lens taktıktan sonra( 7 yada 8 ay yada daha fazla bir süre)göz rengin lens rengine doğru açılırmış ve zamanla o renk olurmuş tam o ton olmsada taktığın lensin rengini alırmış diyordu.bir kaç kişi doğruladı sizce doğru mu birde bu verdiğim linkteki katalokta size göre bana hangi renk gider?
tşk ederim öneriniz için.mavi cadı ben bir lens sitesinde ve youtube de lens takmak ve çıkartmak la ilgili bir video görmüştüm.youtube den bak istersen.
ARkadaşlarrrr yarım edin lütfen aylık lens kullanıyorum bir yıldır ama ayda bir çıkartıp taktığım için hala cok zorlanıyorum değiştirirken bana yardım edin nasıl daha kolay cıkartıp takabilirim hergün cıkartanlara sasırıyorum bende onlar kadar kolay degiştirebilmek istiyorummmmm
teşekkür ederim fikrin için benim saçım güneşte tam kızıl normaldede koyu kızıl tonu http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...olotica/97/solotica-hidrocor-renkli-lens.aspx renk seçeneklerine tıklayın mel çok güzel duruyor yıllıkmışta.bir arkadaşım şöyle bişi diyo uzun bir süre lens taktıktan sonra( 7 yada 8 ay yada daha fazla bir süre)göz rengin lens rengine doğru açılırmış ve zamanla o renk olurmuş tam o ton olmsada taktığın lensin rengini alırmış diyordu.bir kaç kişi doğruladı sizce doğru mu birde bu verdiğim linkteki katalokta size göre bana hangi renk gider?
güneş sana bir şey sorabilirmiyim benim göz rengim bal renginin biraz açığı ben yeşil mel renk tonunda lens taktıktan sonra bende nasıl bir renk olur?arkadaşlarım ela tonu diyor kimiside belki yanlarında yeşil halkalar ortasındada kendi reng kalabilir diyor sence nasıl bir renk tutar bende?
evet geçrekten güzelmiş hangi marka bunlar ayrıca yıllık mı?