Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maviden başka bişey kullanmazken light green sipariş ettim, çok hoş göründü bana ya inşallah bende de böyle güzel durur, bu resimdeki çocuğun gözleri açık bi renk sanırım, ki benimkide bal rengi güneşte sarı gibi olur, umarım duruşu buna benzer çok merak ediyorum katalogtaki renk çok açıktı çünküü :/ Rainbow Fantasy Line Light Green kullanan var mı kızlar? :26:
nehir194 sayfayı açtıkça lenslerine hayran kalıyorum giallo mu alsaydım diye düşünüp duruyorum
Kızlar fna gozukmuyor soloticalar.nerde satılıyorlar?
Kızlar fna gozukmuyor soloticalar.nerde satılıyorlar?
arzu abla ve tabi kızlar bu renk ice mı ? bayıldım ya acaba kendi gözü ne renk bende bu duruşu istiyorum
Merhaba arkadaslar.
Ben hayatimda hic lens kullanmamis biri olarak sizlerden renk ve marka konusunda yardim istiyorum.
Ten rengim sari alt tonlu beyaz, saclarim dore yansimali kumral-acik kumral, yazin iyice sararip koyu sariya döner. Kirmizi, sari, turuncu gibi sicak renklerin yakistigi biriyim. Gözlerim kahve resmini ekledim, gözümde bal rengi leke var ve ben o renkte, kesinlikle dogal duran bir lens istiyorum. Hafif yesile dönük olabilir, illa tam bal rengi olmak zorununda degil, yeterki vampir gözü gibi olmasin. Yardimci olursaniz sevinirim...
Canim ela istiyorsan Solotica ocre deniyebilirsin ben almistim gecen ay.. cok dogal ve hic belli olmuyor... gunluk bir lens.. fotografinida eklemistim resimli lens bolumune ordan bakabilirsin hidrocharm ocre diye.. yada Nc ocre de daha guzel ve dahada dogal durabilir diye dusunuyorum..
daha yesil bir ton istiyorsan.. Nc mel guzel olur..
Waaow süper gercekten.. Cok dogal, tam istedigim ela-yesil arasi bir renk. Haki yesili ve dogal yesil tonlarini da yakistiririm kendime. Hatta yesil benim rengim diyebilir. Ilerde saclarimi tarcin bakir yaptigim zaman düsündügüm lens. Turuncu-yesil uyumu harika..
Tesekkürler yardim icin. Peki bal rengi lens hangi markada vardir?
Diğer başlığa da yazdım ama sanırım bu başlık daha aktif. Konuya gelince:
1,5 yıldır şeffaf numarlı lens kullanıyorum. Solüsyon olarak önce Renu kullandım. Sonra da Solo Care Aqua kullandım. Sonra internetten araştırmalarım sonucunda son 3 haftadır B&L Bio True solüsyon kullanıyorum. Çok beğenilen bir solüsyon olmasına rağmen gözlerimi yaktı. Belki alışma süresidir diye hala devam ediyorum. İlk günlerdekine göre yakması azaldı ama hala var. Tekrar Solo Care Aqua mı alsam diye düşünüyorum. Lensim Soflens38, lensimle solüsyonun uyuşmama durumu var mı?
Bir de, Opti-Free kullanmadım. Bu solüsyon hakkında yorumlarınız neler?
NOT: Kullandığım Renu, Solo Care Aqua ve Bio True solüsyonları arasında en beğendiğim Solo Care Aqua oldu. Ama hep daha iyisi olsun diye araştırmaya devam ediyorum.
Çok uzun oldu biliyorum ama, vaktini ayırıp okuyan ve cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...
Diğer başlığa da yazdım ama sanırım bu başlık daha aktif. Konuya gelince:
1,5 yıldır şeffaf numarlı lens kullanıyorum. Solüsyon olarak önce Renu kullandım. Sonra da Solo Care Aqua kullandım. Sonra internetten araştırmalarım sonucunda son 3 haftadır B&L Bio True solüsyon kullanıyorum. Çok beğenilen bir solüsyon olmasına rağmen gözlerimi yaktı. Belki alışma süresidir diye hala devam ediyorum. İlk günlerdekine göre yakması azaldı ama hala var. Tekrar Solo Care Aqua mı alsam diye düşünüyorum. Lensim Soflens38, lensimle solüsyonun uyuşmama durumu var mı?
Bir de, Opti-Free kullanmadım. Bu solüsyon hakkında yorumlarınız neler?
NOT: Kullandığım Renu, Solo Care Aqua ve Bio True solüsyonları arasında en beğendiğim Solo Care Aqua oldu. Ama hep daha iyisi olsun diye araştırmaya devam ediyorum.
Çok uzun oldu biliyorum ama, vaktini ayırıp okuyan ve cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...