- 9 Ekim 2008
- 625
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta önce frehlook un gri sini aldım ama kayma yapıyor gözlerimi açıp kapattığımda buğulu görüyorum neden aceba bide foto koymak istiyorum ama nasıl yapılıyordu? çoktandır foto koymadım unutmuşum gri yi pek yakıştırmadım sizden de fikir istiyorum
Eki Görüntüle 268832 işte gözümde durmasını isteğim renk bu aceba angelina jolie hangi lensi kullanıyor solotica olabailirmi uff bu kadın çok güzel yaaa
Lens kabında solüsyonun içinde lensi istediğimiz kadar bekletebilir miyiz? Yoksa lensi takmasak bile solüsyonu her gün değiştirmek gerekir mi?
arkadaşlar solotica topaziolarımı satmak istiyorum yada takas etmek..-2.00 numara kullanan varsa bana ulassın lütfen..
bendede vardı freshlook aynen dedııgn gıbı kayıyor. bende cok kullanmadım cok kalın bır lens bır dahada almam. Solotica olabilir dediğin gibi cunku en dogal lensler onlar...
arkadaşlar gözlerim siyaha yakın kahve hangi marka lens kullanmalıyım daha önce b&l nin ligt green 3 kullandım fakat acayip yapay durdu yapma bebek gözü gibi
böyle haki yeşili gibi durmasını istiyorum gözde
gozumden surekli kayan lensler yuzunden onca yil cektim arkadaslar ta ki solotica'ya gecene kadar
8 saatten fazla takmama ragmen rahatsizlik hissi vermiyor gozumde oldugunu unutuyorum, ki alerjik bir yapim olmasina ragmen (ozellikle gozlerim cok hassastir)
birtek solotica kullanabiliyorum
renk olarak da bence muhtesemler
tabi ki solotica'dan cok cok daha iyi lensler de var fakat fiyatlari astronomik....... bu yuzden solotica'dan vazgecmiyorum cok ucuz sayilmaz ama kalitesi fiyatina gore cok iyi bence