- 1 Şubat 2008
- 342
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rainbow giallo fotosu ekler misiniz kızlar varsa?
ayrıca kullanan arkadaşlar nasıl tepkiler alıyorsunuz? doğal bulunuyor mu?
daphne canım sen kullanıyodun bilgi verebilir misin???
canım bu b&l grimiymiş ben bu lensi amazon diye hatırlıorum ama yanlısda olabilirim
arkadaşlar ben de bl gri kullandım çok güzel bir lens herkes gözlerime hayran kalıyordu ama yakından lens olduğu belli oluyor damarlanma var biraz.
kızlarr yeni mel alan varmı :))
ahhh ki ne ahh senağlamaben de arıyorum hayatımın lensini ama karar veremedim Nerde o masmavi lens bir bulsam düşünmeden alacağım da kafam karışıyor kafamçokkarıştıten rengine mavi okdr gitmişki RebeLAngeL bence yine bi mavi al en doğal duranından yerimseniben
hayır kızlar benimki b&l gri, adore değil..
daphne canım resimleri beklicem. bu haftasonuna kadar lens alıcam gibi. solotica konusunda da kararsızım. doğallık açısından mel le giallo arasında fark yoksa elbette hem daha uygun fiyata hem de trde bulunan gialloyu tercih edicem gibi canım...giallo dan memnun olan çok kişi var gerçekten.
solotica topazio bi arastır cok güzel bi mavi gölzerin ela yada bal rengi değilse
harika bir mavi duruyor opuyorumnanaktan
Ben de öyle karar vereceğim gibi kahverengi gözlerim. Dışarıdan gelen solotica daha ucuza mı mal oluyor nedir:uhm: benim lenslerin süresi daha dolmadı becerebilsem avrupadan getirteceğim Tr de 225 tl :bbo:solotica topazio bi arastır cok güzel bi mavi gölzerin ela yada bal rengi değilse
harika bir mavi duruyor opuyorumnanaktan
Kızlar rainbow giallo ve Solotica mel i karşılaştıırrmısnız?
rainbow mele göre koyu kahve gözde nasıl durur?