Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar,
soloticalari cok merak ediyorum, gözlerim acik kahve (bal rengi) hidrocharm ve nc. mel arasinda gidip geliyorum ama karar vermis olsam bile yasadigim yerde yani almanyada bu lensler satilmiyor nasil ve nerden siparis edicem ben bunlari??? Tavsiyelerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile2
Selam. amazon colors blue aldım bugün. Sophicticlerle aynı tek
Merhaba,
Ben sizin resminizi yolladiginiz
Amazon lensler ile ilgili bir kac soru sormak istiyordum.
Cok yakismis bu arada.
Sizin gercek goz renginiz nedir?
Bunu Turkiye'de nereden satin alabilirim?
Cevap yazarsaniz cok cok sevinirim.
Sevgiler
Elif
acuvue markalı dereceli lens kullanıyorum, çooooook memnunum, biraz pahalı ama sıhhatten
önemlisi yok arkadaşlar. solüsyonum da Bauch Lomb Renu multiplus. yıllardır hiçbi sorun yaşamadım
acuvue şeffa lens değil mi casuletcim?renkli olanlarından da var mı peki?benimde gözlerim astigmatlı ama dereceli lense alıştırmak istemiyorum gözlerimi.Gözler çok alışınca bu sefer lenssiz durulmuyor sanırım ve sonrasında enfeksiyon falan oluşursa gözlerde bu seferde gözlüğe mahkum olabiliyosun.Bunlar beni endişelendiriyo işte.Bu yüzden numarasız renkli lens tercih ediyorum.Gözlük falanda kullanmıyorum.sevmiyorum çünkü.
Elifcim amazon lensler en fazla 3 ay kullanılabilecek çifti 50 tl olan lenslerdir.Ama gerçekten rahatlar ve renk olarakta çok hoş duruyorlar.Bende kullandım tavsiye ederim.Ben optikçiden almıştım ama internettede satılıyor bolca.Bu arada verite arkadaşın lensleri kaçıncı sayfada bende bi bakayım.
Daphnecim,
Cevabin icin cok cok tesekkurler.
Internetten hangi siteyi onerirsin amazon lensler icin?
Verite'nin lensleri (yeni uye oldugum icin link yazamiyorum-bosluklari silmen gerekli )
h t t p : / / w w w .k a d i n l a r k u l u b u . c o m / 3 3 1 7 3 8 5 - m e s a j 1 3 6 0 . h t m l
Benim gozlerim ela.
Mavimsi bir renk istiyorum. Acaba iyi durur mu?