Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr rainbow lensi rahatlık açısından nasıl bir lens?memnunmusnuz?
Valla gayet rahat.Benim gözlerim sağolsun amazon dışında her lenste rahatsız olduğu için rainbowda azıcık rahatsız ediyor.Ama çok yumuşak çok rahatlar bir çok lense oranla.Bazen hiç hissetmediğim oluyor gözlerimde.
Daphne cim hafta sonuna sözüm vardı amazon greenlerin resimlerini ekliycektim ekledim sonunda quartzo topiğine bakarsan görebilirsin ... opuyorumnanaktan
Meraba Kızlar ..
Aranıza Yeni Katıldım Ben İsmim Bahar
Simdiye Kadar Freshlook Serisinin Hepsini Denedim Nerdeyse Ama Hicbiri İstediğim Gibi Değildi .. Sizden Bu Konuda Yardım İstiyorum. Kendi Gözlerim 'Koyu Kahve' .. Aklımda '2 secenek Var Bunlar : Amazon mavi Yada Elegance qri yada mavi
Sizce Hangisinii Tercih Etmeyeliyimm ??
Koyu kehve gözlerde mavi lens çok güzel duruyor.Elegance ı hiç tavsiye etmem ama amazon maviler çok çok güzel olur bence.
bence ordan alma
bana bozuk lens yolladılar paramı da iade etmediler.
lenste elimde patladı.
Kızlarr Delirmekk Üzreyim Yardım Edinn İyce Kafam Karıştı Benm Orjinal Gözlerim Cok Koyu Bi Kahve Tonu ( Simdii Formdan Bilgilendiğim Kadarıyla 3 Secenek Arasında Kaldımm Acık Mavi İstiyorum.. İste Aklımda ki Secenekler 1) Amazon-mavi 2)B&L gri-mavi 3)Elegance-Baby Blue Sizce Hangisini Tercih Etmeliyimm..Birde İnternetten Kredi KArtıyla Sipariş Vermeyi Düşünüyorum Önerebileceğiniz Bir Site Varmı ??:Saruboceq:
Hadi Ya Üzüldüüm Senin Adına :s Peki Hangi Siteyi Önerirsiniz ?
bide benim gözlerim koyu kahve.. bu iki renk nasil olur acaba ? yilan gözü gibi bakmiim