Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. İnşallah kullanan birileride çıkarbn Rainbow kulLanmadm ama gördüğüm Ve bilDiğim kadaryLa rEnkleri yApısı fLn coq hoŞ.. xD
Ben de araştırdım dediğiniz gibi elite line grey çok güzel ama gözde nasıl durur onu merak ediyorum ben. Bir firmada ki bayanla görüştüm her gözde aynı değil bazı gözde beyaz duruyor dedi :bbo: Ben rainbow tester ı bulamadım ama fikir olsun diye B&l grey denedim tam anlamıyla faciaydı gözlerim bembeyaz durdu :sm_confused: Oradaki bayan bana kendi gözlerinde açık mavi gibi durduğunu söyledi gözleride benim ki gibiydi bana saçınız sarı ondan sırıttı sanırım dedi :uhm:Rainbowun elite line ı fantasysinden daha güzel daha belirgin değişiklik yapıyor.Fantasyde halka çok kalın bu yüzden çok açmıyor göz rengini ama elite de kendi gözlerinin haresi ortaya çıkıyor.Bende elite line greyi çook beğeniyorum ne zamandır araştırıyorum netten.Gördüğüm kadarıyla çok doğal bir renk maviye çok yakın çok güzel bir renk.Ben aşkı memnudaki nihalin göz rengini bu renge benzetiyorum.
Ben de araştırdım dediğiniz gibi elite line grey çok güzel ama gözde nasıl durur onu merak ediyorum ben. Bir firmada ki bayanla görüştüm her gözde aynı değil bazı gözde beyaz duruyor dedi :bbo: Ben rainbow tester ı bulamadım ama fikir olsun diye B&l grey denedim tam anlamıyla faciaydı gözlerim bembeyaz durdu :sm_confused: Oradaki bayan bana kendi gözlerinde açık mavi gibi durduğunu söyledi gözleride benim ki gibiydi bana saçınız sarı ondan sırıttı sanırım dedi :uhm: