tşkr ederim gnz21 yakın plan derken canımfisfisfis
diğer gri lensleri lensten saymıyorum da....başka gri kullanan arkadaşlar alınmasın..sadece benim fikrim tabi :)
Arkadaşlar bu arada bi konuya açıklık getirmek istiyorum...lütfen sonra bana darılma gücenme olmasın :)
mavi lens isteyen ve arayan arkadaşlar..sizi anlıyorum bu konuya en çok katılanlardan biri olduğum için bana soruyosunuz sağolun ama...mavi lenslerle ilgili yazmam gereken herşeyi defalarca 50 bin kere yazdım...ama ne yazıkki mesajlarım uzun bulunduğu için okunmadan geçiliyor..ben kendimi yorduğumla kalıyorum...
bundan sonra bana mavi lens soran arkadaşlara cevap vermeyeceğim...umarım kırılmazsınız...
tatlım ben senin oncekı sayfada yazdıklarını bastan sona okudum ...bunun için sana hatta ozel msjta atıcaktım ama artık gerekte kalmadı ....tesekkur ediyorum yazdıkların içina.s.
bende oldukca beyaz tenli olupta grey isteyenlere bi oneride bulunmak ıstedim ...ama sen freshlook için soylemıssın ben yanlıs anladıgım için ufak bi yanlıs anlasılma oldu =(
kızlar ben mel le dogru bi secim mı yaptım hiç bilmıyorum ...videolarda hiç begenemedigim markalar bile oldukca hos durmus ....ins dogru bi secim yapmıssımdır
nedense benim mesajlarıma senden başka da alınan olmadı...benim tarzım hep böyleki değişen birşey olmadı....burası forum ortamı herkes düşüncesini yazmakta özgür..bende yazıyorum....herkes herkesle aynı fikirde olacak değil...zıt fikirler de oluyor zaman zaman...
senin fikrine benim fikrim zıt düştüğü gibi benim fikrime de başkaları zıt düşüyor ama sen hiç senin gösterdiğin gibi tepki göstermedim....adı üstünde burası forum...ve fikir alışverişleri..zıt fikirler ve tartışmalar hep olacaktır...buna alışmalısın.....
arzuuuu valla seni bekliorum yarın koyucaksın resimleri ama heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?