Buarada hepinize katılıorum arkadaşlar mesela o resimler beni yanıltmaz çünkü ben biliorum lenslerin çoğunu ama mesela ilk defa lens alıcak arkadaşlar var ve verdiimiz paralar az buz diil yazık yani. bende olsam o güzel resimlere kanıp alabilirdim belki deneme fırsatım olduunda ve güzel durmadıını gördüüm de de aaa demek bana yakışmıo bana olmadı die de düşünebilirdim. Öle resimler oluoki hatta aaa diorum ne doğal hangi marka bu bi bakıorum gayet iyi bildiim bi marka işte ozman bende güvenemiorum ve güvendiim insanların resimini kıstas alıorum. Ve bunu belki çok tekrarladım ama resimde durduu gibi durmaz benim gerçek hayatta ne korkunç dediim lens kullanan kızların resimleri çok da doğal açık mavi durabilio ama gerçek hayatta böle diil burdaki ressimlere bakarkende ben muhakeme edebiliorum ama daha ilk defa kullanıcak birinin bunu anlamsı çok zor arkadaş ortamında da kullanan çok yoksa zor işi yani. Birde denemeden almayın diorum özellikle de ilk alıcaklara gerçekten gözden göze deişio iki zevkine güvendiiniz bi arkadaşınızı yanınıza alın üç ordaki satıcılara uymayın kendilerinde denemesi olmayan renkler vardır ve aa o size yakışmaz zaten filan derler ki inanmayın kataloğu önünüze alıp renkleri sorun yoksa unutursunuz bazı renkleri denemeyi. ve taktıktan sora 2 gözünüzü iyice inceleyin gerçekle lens olanını yani. ilk alan özellikle de kahve gözlü bayanların en çok düştüğü hata koyu mavilere yönelmeleri saphire o tip renkler çok zor ne açık ne koyuda yakışanı hiç görmedim gerçek hayatta. birde olabidiince renk deneyin aa o bana yakışmaz diip geçmeyin hiç belli olmaz belki saphire de yakışabilir ama deiim gibi gerçekçi olun. Bunlar benim gözlemlerim umarım işinize yarar
cnm cok dogru soyluyorsun :1hug: sophistic ve amazonun bi tane bile fot. yok burada derken kendim için birsey ısteyerek soylemedim ben zaten sophistic tum renklerini denedim biliyorum nasıl durdugunu amazonunda grey ni kullandım onuda az cok biliyorum(pekte kullandıgımda sayılmaz ilk gunu cope gitti ) sophistic ile amazonun dokuları ve renkleri benziyor sadece dia capları farklı ...hayattında hiç lens kullanmamıs ya da hayatında hiç lens denememis birisini sadece fot.lara bakıp bi lensi almasından yana deilm ...