aylık arıyorsan dediğin renkte çok doğal olan bi lens var
freshlook colorblends in pure hazel "saf ela" rengi.... :)
merakla bekliyorum canım fotolarını ve yorumlarını bende mavilerimi solotica düşünüyorum yorumların karar vermemde gerçkten etkili olcak a.s. evet lenslerin ısık aldatmacası gerçekten çok yanlış seçimler yaptırabiliyor insana daha öncede söylemiştim arkadaşımın normal oda ısıgında gözlerinden gözlerinizi alamazsınız ama dışarı çıktıgı an felaket görünüyor o yüzden gün ısıgında ve makyajsız çekilmiş fotolar daha bilgilendirici en azından lensin falsosunun ne boyutta oldugunu gösteriyo bunlara göre karar vermek daha mantıklı ayrıca tabiki deneme şansı varsa mutlaka gün ısıgında bakılmalı maalesef soloticalarda böyle bir durumumuz yok neden gelmez TR ye bir anlasam :1no2:
gelir gelmez ilk işim burada reim ve açıklamayla sizlere bilgi vermek olacak. ben bu konuda objektif olmayan bir sürü paylaşımdan çok sıkılmış biri olarak , sizinle gayet dürüstçe paylaşırım neyin ne olduğunu.
bu konuda derken soloticalardan değil genel lens muhabbettinden bahsediyorum . aman yanlış anlaşılmasın. zira solotica kullanan birkaç kişi var zaten onlar üzerine alınmasın.
ucuz bişey değil bu meret. hele benim gibi mecrburiyetten takıyorsanız kötü ürünü çöpe atmak yetmiyor telaffi etmek te zorundasınız. tıpkı şu an benim freshlook ta yaptığım gibi. kötü bir lensmiş.
insanlar fuul makyaj, uygun ışık , anlamlı bakışlar ve birazda teknoloji ile hazırlanmış süper resimler koyuyorlar. 18 yıldır lens takarım. şu anda piyasadaki lenslerdede yeni ürün yok. hep aynı markalar. burada resimlere bakıyorum. bunların o markalar olabileceğine inanamıyorum.
bende otica bellucciye dün mesaj atmıştım, hemen yanıt verdiler. Hidrocharm mel için gönderim ücreti dahil 68 dolar fiyat verdiler, yani 100 ytl ye geliyor. Natural colors biraz daha pahalı. Galpal sence natural colors daha mı iyi, mel rengini almayı düşünüyorum ama hangi serisinden alsam karar veremedim???
güneşçim freshlookun honey rengi nasıl durur sence canım netten bi araştrayım dedim o rengide hoşmuş sen kullandınmıki tatlım
canım ben pure hazel kullanmıştım ve çok beğenmiştim..güneş vursa bile falso vermiyordu..
bence ela renk lenste en iyi lens diyebilirim...yıllık ve pahalı markaların elaları ya hiç gözrengini değiştirmiyor..yada takınca boz bir koyu yeşile dönüyor yada abuk subuk turuncu falan duruyor...pure hazeller tam anlamıyla sıcak tonda bal rengi..çok az yeşile meylediyor..
zaman zaman açık kahve gibi de gösteriyor gözleri..
honeyler onun kadar güzel değil sanırsam..foto görmüştüm ve resmen turuncuydu...tıpkı yanan ateşin rengi gibi...kullanan da beğenmemiş...halloween lensleri gibi demişti...
acaba teki mi çifti mi 68$
anladım bebeim ozaman bu rengi mutlaka denicem:1hug: ve alıcam bişi daha sorcam peki bu harelimi haresizmi birde kaç aylık oluyo bunlar ??canım ben bu konuda biraz cahilimde kusurumabakma ilk defa renkli lens alicem de
ottica belluci den nasıl alışveriş yapıoyosunuz? site ingilizce değil anlamadım lensleri bulamadım bile :uhm:
saol cnm sen maille mi sipariş vermiştin peki ? birde çiftine kargo dahil ne kadar ödemiştin canım fisfisfis
alm arkadaslar benim gözlerim koyu kahve ve saclarim siyah.b&l un platinum veya green ocean rengini denemk istiyorum..sizce nasil durur ? daha önce kullanan varmi aranizda? kararsiz kaldim ....CADIARZU
gelir gelmez ilk işim burada reim ve açıklamayla sizlere bilgi vermek olacak. ben bu konuda objektif olmayan bir sürü paylaşımdan çok sıkılmış biri olarak , sizinle gayet dürüstçe paylaşırım neyin ne olduğunu.
bu konuda derken soloticalardan değil genel lens muhabbettinden bahsediyorum . aman yanlış anlaşılmasın. zira solotica kullanan birkaç kişi var zaten onlar üzerine alınmasın.
ucuz bişey değil bu meret. hele benim gibi mecrburiyetten takıyorsanız kötü ürünü çöpe atmak yetmiyor telaffi etmek te zorundasınız. tıpkı şu an benim freshlook ta yaptığım gibi. kötü bir lensmiş.
insanlar fuul makyaj, uygun ışık , anlamlı bakışlar ve birazda teknoloji ile hazırlanmış süper resimler koyuyorlar. 18 yıldır lens takarım. şu anda piyasadaki lenslerdede yeni ürün yok. hep aynı markalar. burada resimlere bakıyorum. bunların o markalar olabileceğine inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?