kizlar bunu siparis ettim cok merak ediyorum
hafta ici gelir sanirim:dance:
yok canim nerdeee siparis ettim senelerdir isterim gunluk kullanacagimdan degilde merak benimkisi acaba renkli gozlu nasil olacagim iste bakalim uyacakmi yakisacakmi gelince takip resim ekleyecegim sizin goruslerinizi alacagim aslinda gri istiyodumda benim istegigim tonda degildiMerak ettim seninkilerini umarım güzel olur deneyerek mi aldın?
solotica kullanan kimse yokmu acaba forumda grafite yi falan merak ediyorum bu gidişle bu kararsızlıkla lens falan alamıycam ben :1no2: maviden vazgeçicem galiba senağlama
sasırdım valla hiç o kadına benzetılcem aklıma gelmemiştisırnaşık şey ama sevinidim haaa.genel duruşumla alakası yok ama sadce gözler anımsatmış olabılır.keşke geneldede benzeseymişlülülülülülülülülülülülü
cnm freslook haresiz gri.ama hareli alsaydım keşke daha gercekçi duruyo gibi hareliler
kızlar gözlerim açık kahve bal köpügü lens arıyorum böle çok natural bi renk istiyorum farkedilmiycek kadar benm gibi oluppta deneyenler varmı .tavsiyelerinizi bekliorum kızlarr
valla canım ben 3-4 ayda bir enzimatik temizlik yaptırıyorum.eskiden tablet ile yaparlardı şimdi enzimatik temizleyiciler ile yapıyorlar.kizlar solusyon olarak sadece temizleyicimi kullaniliyor nolur cevap verin baska gereken varmiiii
ben oticadan sipariş edeceğim soloticaları. topaziolar normalde kargo dahil 75 usd. ama benim beklemek için 4 hafta vaktim yok . 109 usd karşılığında 5 gün içinde elimde olacaklar. pazartesi parası yatırılacak sanırım bir sonraki pazartesi gelir. aslında aynı anda tek kargoyla birde quartzo isteyecektim ama ne olur ne olmaz ilk deneyim nede olsa diyerek vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?