base curve ne oluyor peki ortada boşluk var sanırım görebilileim diye o mudurr :1rolleyes:
yok tatlım ortadakı bosluk pupıl boslugu oluyor...base capı yanılmıyorsam egriligini ifade ediyor ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
base curve ne oluyor peki ortada boşluk var sanırım görebilileim diye o mudurr :1rolleyes:
gunescim konumuzla alakası yok ama soylemezsem catlarım senin gercek gozunu kasını ceyda duvencinin kasına gozune cok benzetiyorum :asigim:
ben avatardakini liv tyler sanıyordumoy sağol bitanem :1hug:
sen daha güzelsin liv tyler a benziyosun :asigim:
ben avatardakini liv tyler sanıyordum
kendisimiymiş?-tatlicadiarzu-
tatlım senin kendi gozlerin ne kadar guzel oyle =) gunescigimin dedigi gibi rainbow fıstık yesili sende daha hos durabilir fakat genede denemeden almanı tavsiye etmem cnm
sakaryada oturuyorum ama erzurumda okuyorum cnm suan erzurumdayımcanım sakaryadasın sanırım şuan..
izmit oldukça yakın sakaryaya..
dolphin elışveriş merkezi var bilirsin..
orada selen optik var orada denettiriyorlar bir bak istersen oraya..
ben avatardakini liv tyler sanıyordum
kendisimiymiş?-tatlicadiarzu-
kızlar bu rainbowlarda potluk olmuyor değilmi bazı lensler görüyorum böle sanki dışarı fırlayacakmıs gibi görünüyolar da :uhm:
canım bende sen söyledin demedim ki zaten..avartardakı tabikide liv =)zaten o kısının ben oldugumu soylemedim kı ...
kızlar bu rainbowlarda potluk olmuyor değilmi bazı lensler görüyorum böle sanki dışarı fırlayacakmıs gibi görünüyolar da :uhm:
anladım canım...sakaryada oturuyorum ama erzurumda okuyorum cnm suan erzurumdayım
canım bende sen söyledin demedim ki zaten..
güneş benziyorsun yazınca bende avatardaki senin resmin mi acaba diye düşündüm bir an..
kendi resimlerimizi görmediğimiz için..
bu rainbowlar kac aylık oluyor kızlar?