ben melleri hiç sevmedim ya.. çok soldurur insanın yüzünü. gialloya benziyosa hele hiç değmez dışarlardan getirtmeye.aynı renk burdada war sonuçta.. ama tabi herkesin kendi kararı alan arkadaşlar güle güle kullansn lensilerii:)) açıkçası eğer burda solotica olsaydı türkiyede yanii deneyip edinebilrdm bi tane. ama riske giremem lens konusunda az bi parada deil yanii insan üzülür kötü çıkarsa..
güneşçim dark green konusunda sana katılıorum.. göz rengini akşm oda ışığında koyultuo gibi.. illk başta bundan çok tereddüt etmiştmm ama gün ışığında okdr doğal bi renkki.yüzüme bi aydınlık kattı bu çok hoşuma gitti en azından lens olduğu bi tek kenarındaki çizgilerinden bellii..onun dışında hiçbi falsosu yok.. ilk başta alışamamıştm ama şuan çok sewiorum lenslerimi en azından lens kullanınca insanların gözünün içine rahat bakamıodum çzgleri belli oluo ölü balık gibi bakıodum die kendime güwenim geldi:)
semacım lensleri harika duruyor markası nedr
fıstık yeşili giallo oluyor dimi kızlar
size ilginç bişey söyleyim canımlar :)
giallo aslında italyanca da "sarı" anlamına geliyormuş....zaten ingilizcedeki "yellow" u da çağrıştırıyo biraz..
türkiyede fıstık yeşili diye çevirmişler gözde o renk durduğunu görüp :)
aslında rengin adı "sarı"...
ilginçmiş canım aslında kutusunda sarı duruyor fakat göze takıldığında yeşil oluyor sanırım bu nedenle giallo demişler bende ilk aldıpımda sarı görünce korkmuştum acaba gözümde nasıl bir renk olur diye ama korktuğum olmadı gayette hos durduğuna inanıyorum:dance:
:1rolleyes: çok ilginç giallo diyince benmde aklıma pistachio geliodu hep ingilizcedeki fıstık o yüzden öle çevirdiklerini düşünmüştüm ona yakın bişedir heralde italyancada diye hayal dünyam zenginmiş baya :roflol:
güle güle kullan canım yerimseniben
evet hemde baya korkutucu bir sarı gerçekten...ama soloticanın meli giallodan daha sarı..
o yüzden mel mi giallo mu deseler giallo derim...mel direkt sarı duruyo gözde...giallo hiç değilse biraz yeşeriyo :)
canım bu çaplar ne işe yarar nedir çok merak ediyorum :uhm: kusura bakmayın ben biraz cahilimde bu konuda ilk defa duyuyorum
tesekkürederim canım bu benim ilk lensim ve rainbow aldığım içinde çok memnunum bu kadar doğal duran bir marka daha görmedim orta boşluğu geniş ama doğru renk seçimiyle buda kalmıyo hakkatten de güzel bi marka
Güneşçim ayrıca senin darkgreenlerinde muhteşem şu gialloları atayım bende dark green alcam insallah çok hoş durmus sende tatlım sende güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?