solotika lenslerden esmeraldaya takmış durumdayım. o sitede 250 ye inmiş,ama yinede yüksek. 92 dolara geldiyse ,yine abartı bir rakama satılıyor... artık,kendi yollarımla getirtmeye karar verdim. 180 falan olsa tamamda 130 ytl lik lense 250 vermek bana normal gelmiyor...
kızlar aşkı memnundaki bihter varya beren saat yani işte onun göz rengine bayılıyorum..
o renklerde bir lens hangi marka ve hangi renkte vardır acaba ?
Ben 92 değil 72$'a getirmiştim. Benden sonra bazı arkadaşlar daha fiyat aldılar 79$ demişler. Dolar kuruna göre değişiyor sanırım ama fiyat çok uygun..
Bu arada benim Esmeraldalar yolda. Gelince resimlerini koyarım.
aynısımı gerçekten ya almam lazım hemen delikafaduldensolotıcanın ocre rengi hemen hemen aynısı. hatta beren saat ocre takmış mı dıyede tartışılıyordu bır ara:)
ocre berbat bi renk...kullananlar memnun değil...
sakın sakın derim arkadaşlar...:1no2::1no2: gri mi ela mı bal rengi mi belli değil...karışık ve çamurlu bir tonu var:1no2:
yukarıdaki resme aldanmayın...doğal ışıktaki halini gördüm ben...
Aranızda acuve 2colors kullanmış olan biri var mı? Okadar çok sayfa varki okumam mümkn diil. Atlaya atlaya gittim biyere kadar Buarada benim bc im ya 8.4 ya da 8.3 ve renkli lens bulmam çok zorlaşıo. j&j a güvendiim için acuve 2 colors ı denemek istiorum bi bilen varsa ..
Ouartzo resimlerini söz vermiştim ama hemen ertesi gün gözüm iltihaplandı ve 1 hafta lens takamadım. Ancak şimdi resim çekebildim. İşte resimler:
Hidrocharme Ice ve Mellerim:
ben kullanmadım ama resimlerini eklemiştim önceki sayfalarda olcaktı
......yabancı bi lens sitesinde gezinirken bulduğum resimler
coopervision expressions clors blue
B&L star colors hazel
freshlook CB gray
B&L colors light blue
B&L star colors gray
freshlook dimensions sea green
B&L colors gray
B&L star colors topaz blue
coopervision expressions gray
acuvue 2 colors hazel-green
freshlook colors gray
freshlook colors blue
freshlook colors hazel
.....B&L colors blue
freshlook dimensions pacific blue
biomedics blue
freshlook CB blue
acuvue 2 colors gray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?