Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba. bende istiyorum satış yapıyor musunuz acaba?Iyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.
MerhabaIyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.
Merhaba
Halen sipariş alıyormusunuz??
peki fiyatları nedir??ve kaç günde elimde olurHala lenor satiyormusunuz
Kızlar almanyadan kuzenlerim gelmişti hepsinin çamaşırları o kadar güzel kokuyor ki ne kullandıklarını sordum lenor dediler. Sanırım türküyede yokNereden bulabilirim bilen var mı yada türkiye de kullanan? Cevabınızı bekliyorum :18:
Kızlar almanyadan kuzenlerim gelmişti hepsinin çamaşırları o kadar güzel kokuyor ki ne kullandıklarını sordum lenor dediler. Sanırım türküyede yokNereden bulabilirim bilen var mı yada türkiye de kullanan? Cevabınızı bekliyorum :18:
Nekadar fiyatıIyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.
Lenor ariel in markasi ariel tr de vardir burdada ariel lenor yada sadece lenor olarak satiliyor 3, 4 euro arasi ben kapsul kullaniyorumKızlar almanyadan kuzenlerim gelmişti hepsinin çamaşırları o kadar güzel kokuyor ki ne kullandıklarını sordum lenor dediler. Sanırım türküyede yokNereden bulabilirim bilen var mı yada türkiye de kullanan? Cevabınızı bekliyorum :18:
Yok canım Tr'de satılmıyor. Hatta iki yıl önce firmayla iletişime geçip özellikle sormuştum. Tr'de bu ürünlerinin satışının olmadığını söylediler. Hala da yok. Nette bazı sitelerde satılıyorLenor ariel in markasi ariel tr de vardir burdada ariel lenor yada sadece lenor olarak satiliyor 3, 4 euro arasi ben kapsul kullaniyorum