• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lenor Yumuşatıcı

Arkadaşım kullanıyor ve sürekli yurtdışından getiriyor bende kullanıyorum ve gerçekten muhteşem bir kokusu var

Iyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.
merhaba. bende istiyorum satış yapıyor musunuz acaba?

Kızlar almanyadan kuzenlerim gelmişti hepsinin çamaşırları o kadar güzel kokuyor ki ne kullandıklarını sordum lenor dediler. Sanırım türküyede yok :KK43: Nereden bulabilirim bilen var mı yada türkiye de kullanan? Cevabınızı bekliyorum :18:
Kızlar almanyadan kuzenlerim gelmişti hepsinin çamaşırları o kadar güzel kokuyor ki ne kullandıklarını sordum lenor dediler. Sanırım türküyede yok :KK43: Nereden bulabilirim bilen var mı yada türkiye de kullanan? Cevabınızı bekliyorum :18:

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenor ariel in markasi ariel tr de vardir burdada ariel lenor yada sadece lenor olarak satiliyor 3, 4 euro arasi ben kapsul kullaniyorum

Lenor ariel in markasi ariel tr de vardir burdada ariel lenor yada sadece lenor olarak satiliyor 3, 4 euro arasi ben kapsul kullaniyorum
Yok canım Tr'de satılmıyor. Hatta iki yıl önce firmayla iletişime geçip özellikle sormuştum. Tr'de bu ürünlerinin satışının olmadığını söylediler. Hala da yok. Nette bazı sitelerde satılıyor

Merhaba
Lenor yumuşatıcı temin eden arkadaşlar burada mı acaba ? Arıyorum bulamıyorum şu yumuşatıcıyı

Back
X