Lenor Yumuşatıcı

Tuuching

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
116
27
98
29
Kızlar almanyadan kuzenlerim gelmişti hepsinin çamaşırları o kadar güzel kokuyor ki ne kullandıklarını sordum lenor dediler. Sanırım türküyede yok Nereden bulabilirim bilen var mı yada türkiye de kullanan? Cevabınızı bekliyorum :18:

Tanıdığım birisi satışını yapıyor... Almanya ve Avusturya' dan toptan getiriyor, Türkiye genelinde bi çok müşterisi var.

Son düzenleme:
sen kullandın mı peki? 45 tl çok yüksek geldi bana konsantremi acaba?

Kullandım evet. bana daha önce dayımlar getirmişti almanyadan. her renginden vardı, hepsi de çok güzeldi arkadaştan yanlışım yoksa 2-3 kez aldım. ama genelde ürünü kalmıo, çünkü potansiyel müşterileri olduğu gibi o müşterilerinin getirdiği bi çok mğşteri daha var TR genelinde ve aldıkları zaman 1-2 tane değil genelde 5-10 tane alıolar ve ürün bu yüzden kısa zamanda tükenio. bende sormuştum kendisine, fiyatı biraz fazla mı die ama haliyle gümrük, kargo vs olayı var bu işin. bazen tanıdık tırcılar olursa onlara getirtio ama onlara da belli bi yüzde verio ürün tutarı haricinde. yani hepsi denk gelio (( bilemiyorum çok pahalı olduğunu düşünselerdi bu kadar müşterisi olmazdı herhalde diye düşünüyorum ve 5-10 tane alıolar bi seferde. kargo kendisine ait, ayrıca kargo ücreti ödemio müşterileri.

Son düzenleme:
pardon unutmuşum. benim aldıklarım 4x ve 7x' di. konsantre yani. birinde 28 yıkama, birinde 32 yıkama yazıodu. bi de minik boy olanları var, sanırım 750 ml lik. onlar daha koyu kıvamlı ama onları her zaman bulamıo galiba, ne zaman sorsam ondan yok şundan var dio onlar sulandırılabilenlerden , daha çok kullanım için ama yine de diğer dediklerime denk gelio gibi bişi yani... Bi de softlan kullanmıştım, onun mavisi dehşet bişeydi. ne çiçek kokuo ne bişi, bildiğin temizlik kokusu, gece yatarken onu koklamak paha biçilemez Lenor ve Softlanı tek geçerim, yumoş veya vernel gibi ürünler yanlarına yaklaşamaz bile bence.

Cevap için çok teşekkürler :124: Şimdi benim ne yapmam gerek? Nasıl sipariş verebilirim bir yardım ederseniz çok mutlu olurum :18:

Iyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.

Iyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.

Fiyatlarınız,kargo suresi ve ürünün elinizde olup olmadığı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz acaba ?

Cevap için çok teşekkürler :124: Şimdi benim ne yapmam gerek? Nasıl sipariş verebilirim bir yardım ederseniz çok mutlu olurum :18:

Elinde ürün kalmamış şu anda. sadece kurutma mendilim var dedi. birz geç cvp yazdım kusura bakma... yeni siparişlerin toplanmasını bekliyormuş...

Elinde ürün kalmamış şu anda. sadece kurutma mendilim var dedi. birz geç cvp yazdım kusura bakma... yeni siparişlerin toplanmasını bekliyormuş...

Merhaba benimle de iletisime gecer misiniz? Kokusunu cok seviyorum lenor'un ve hatta toplu miktar alabilirim :)

Tesekkurler!

Isteyenen varsa renklerini belirtmeniz gerekiyor. Kendisine ileticem. Ona göre sipariş getirecekmis. genelde mavi ve sarı oluyor. En çok Rabet görenler onlar. Bende onları kullanıyorum genelde. Başka bi çeşit daha yumuşatıcı getirecekmis şaşıracaksınız dedi. Deneyince size de söylerim. Ne olduğunu bende bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…