Tanıdığım birisi satışını yapıyor... Almanya ve Avusturya' dan toptan getiriyor, Türkiye genelinde bi çok müşterisi var.
cicada54 nasıl irtibata geçebiliriz bende lenor yumuşatıcı istiyorum...
Şu an kalmamış cnm. Yeni sipariş vermiş, 2-3 haftaya kdr gelir dedi. sen bana kaç adet istediğini yazarsın ben kendisine iletirim. 2-3 hafta varmış ne de olsa...
teşekkür ederim cevap için bir de fiyat yazarsan süper olur...
ondan emin değilim cnm ya :26: bi ara 45 TL 'ydi tanesi, geçen yaz dönemlerinde işte. Sorarım ama yine... özelden msj atarım dicem ama mj hakkım yok sanırım
sen kullandın mı peki? 45 tl çok yüksek geldi bana konsantremi acaba?
Iyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.
Cevap için çok teşekkürler :124: Şimdi benim ne yapmam gerek? Nasıl sipariş verebilirim bir yardım ederseniz çok mutlu olurum :18:
Elinde ürün kalmamış şu anda. sadece kurutma mendilim var dedi. birz geç cvp yazdım kusura bakma... yeni siparişlerin toplanmasını bekliyormuş...
Hala lenor satiyormusunuzIyi aksamlar Bayanlar :) Lenor yumşatici sipariş verebilirsiniz benden direk. Ister 4× ( 4 kat daha fazla kokan) 7×( 7 kat daha fazla kalan kokusu) her şisesi 1,2 litre. Ve fiyatlarimiz cok uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?