- 25 Eylül 2015
- 57
- 26
- 42
Şimdiden çok teşekkür ederim. Amin.canım yarın bende 41 fatiha okuyacağım inşalah buraya yazamayabilirim rabbim kabul buyursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden çok teşekkür ederim. Amin.canım yarın bende 41 fatiha okuyacağım inşalah buraya yazamayabilirim rabbim kabul buyursun inşallah
Bu mesaj hatalı olmuş. Silemiyorum. Kusura bakmayın.
Amin. İlginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.Rabbim yardımcısı olsun arkadaşınızı sevdiklerine bağışlasın sağlık sıhhatle inşallah
Amin. Güzel dilekleriniz için ve dualarınız için size de çok teşekkür ederim.allah yardımcısı olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
Amin. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.İnşaallah tez zamanda sağlığına kavuşur Rabbim şifa versin. Sabırlar versin
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Kemoterapinin yan etkileri onu hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok etkiliyor. Maalesef bazen çok moralsiz olabiliyor. Cuma günü 4 kür kemoterapi sonrası tedaviye verdiği yanıta bakıldı. Başlangıçta çok büyük olan tümör küçülmüş ama tamamen kaybolmamış maalesef. İlaç değiştirildi. Son iki kür daha yoğun ve daha ağır kemoterapi alacak. Ardından radyoterapi uygulanacak. Dileğimiz daha olumlu şeyler duymaktı. Bundan sonra uygulanacak tedavinin fayda vermesi ve tümörün tamamen yok olması için dualarımızı sürdürüyoruz.arkadaşınızın durumu nasıl canım tedavi nasıl gidiyor morali çokmu bozuk
Canim Allahim arkadasina sifalar versin ve tum hastalara hem arkadasinin hem de tum hastalarin sifasi icin fatiha ve ihlas okudum.. Allah bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine katinda dualarmizi kabul etsin. Saglikligina kavusur insaAllah Arkadasin.Arkadaşlar şu mübarek kandil gecesinde dua ederken lütfen birkaç saniyenizi ayırıp lenfoma hastası arkadaşım Gülten'in tedavisinin başarıyla sonuçlanması ve onun sağlığına kavuşması için de dua eder misiniz? Dua eden ve edecek olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.
Tüm kalbimle Amin diyorum dualarınıza. Allah razı olsun. Allah sizi ve sevdiklerinizi de her türlü kaza, bela ve hastalıktan korusun.Canim Allahim arkadasina sifalar versin ve tum hastalara hem arkadasinin hem de tum hastalarin sifasi icin fatiha ve ihlas okudum.. Allah bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine katinda dualarmizi kabul etsin. Saglikligina kavusur insaAllah Arkadasin.