- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
laptop :) o yüzden ekrandan yazılan klavyeyi açtım 8 harf sıkıntılıPC ye mi telefona mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laptop :) o yüzden ekrandan yazılan klavyeyi açtım 8 harf sıkıntılıPC ye mi telefona mi
Bilmez miyim bitanem. önümde iki etkinlik kaldı ben de onları da atlatayim sıfırdan bismillah diyeceğim. Sen de geçmişi unut tertemiz yeniden başla.Ucunu kaçırınca yemişken ne varsa yiyeyim dedim galiba
Fön makinesi ile kurutsan eski usul zarar verir mi ki...tam bilmiyorum da...laptop :) o yüzden ekrandan yazılan klavyeyi açtım 8 harf sıkıntılı
Uzun zamandir yapmadık canim sen 50-100 ile basla istersenOrtalama kaç atılıyor genelde
onu da yaptım 2 gün oldu aynı herhalde böyle kalır.Fön makinesi ile kurutsan eski usul zarar verir mi ki...tam bilmiyorum da...
Afiyet olsun canimEski mesajlar silinmiyorda
Rezil oldum keşke yazmazaydım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
1 domates
Yarım dilim peynir
Ara
Kahve ve 3 ceviz
Akşam
2 kabak dolması (kıymalı )
2 köfte ve salata
2 yk yogurt
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim18 Haziran Cumartesi menüm
11.00 Kahvaltı
5 kaşık menemen
2 dilim ekmek(içini oğluma yedirdim)
5 kaşık yoğurt
14.00 Öğle yemeği
Közlenmiş Patlıcan-biber salatası
Tavada 1 yumurta
Yarım lavaş
16.30 Ara:
5 fındık, 5 badem
1 ceviz içi
1 dilim karpuz
19.00 Akşam yemeği
1 kase yayla çorbası
3 kaşık pirinç pilavı
3 köfte kadar haşlanmış tavuk
2 kaşık karamelize soğan
Salata
Su:3 litre olmuştur
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
Selam kızlar. Kızımla kız kıza piknik yapmaya çıktık. Onda türlü türlü yiyecek varken aha da ben,
Eki Görüntüle 3085827
Var abla var. Bennnn. Salaş ve spor severim. Öyle hanım hanımcık şeyleri sevmemBirazdan düğüne gidiyorum. 14 yıl önce aldığım elbiseyi kestirdim gözüme. Abiyeden nefret eden benden başka kadın var mıdır
servis de iyi para alır ama servise mi götürsen? çünkü laptopların fiyatları çok arttı. su kaçtıysa başka zararlar da verebilir laptopa.onu da yaptım 2 gün oldu aynı herhalde böyle kalır.
iyi eğlenceler şimdiden :)Birazdan düğüne gidiyorum. 14 yıl önce aldığım elbiseyi kestirdim gözüme. Abiyeden nefret eden benden başka kadın var mıdır
evin karşısında tamirci var bilgisayar için canım olmadı hafta içi bakayımservis de iyi para alır ama servise mi götürsen? çünkü laptopların fiyatları çok arttı. su kaçtıysa başka zararlar da verebilir laptopa.
Harikasın cicikuşumSelam kızlar. Kızımla kız kıza piknik yapmaya çıktık. Onda türlü türlü yiyecek varken aha da ben,
Eki Görüntüle 3085827
O borekcik çok lezzetli bir şeye benziyor18 Haziran 2022
sabah 11.40
4 börekçik (1 yumurta+2 yk yulaf unu+peynir)
söğüş salata
20 kiraz
öğlen 16.30
zeytinyağlı sarma (arkadaş getirdi)
akşam 19.30
6 adet tava mezgit (derisi yenmedi)
salata
1 dilim karabuğday ekmeği
yatana kadar 2 lt su Zipzip-
Ben de seni çok seviyorum. Bu sayfadaki herkesi. Bu ara biraz sorunlar yüzünden ihmal ettim ama döneceğim inşallah efsane olarak
BennnnBirazdan düğüne gidiyorum. 14 yıl önce aldığım elbiseyi kestirdim gözüme. Abiyeden nefret eden benden başka kadın var mıdır
beni beni