- 7 Mart 2013
- 234
- 728
- 37
İnşallah çiskekimAy_Peri cnm ortilikten işte inş bu hafta iyi geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çiskekimAy_Peri cnm ortilikten işte inş bu hafta iyi geçer
Görmedim onun atigini ama YouTube den Eva fitness yaz direk ordaki kızın videolarını yapmıştım harika sonuçlar almıştım
İnşallah çiskekim
E zumba daha iyiiiiLavinia_98 tatlım rahatsızlığım var kolumu çok kaldıramıyorum yapamadım onu ilk 3 dkkada aşırı bi kol ağrıması oldu.
Ben de zumba yaptım ayşegül demirsoy zumba partisiymiş
Başına @ bu işareti koy canım ve nick sonrası boşluk olsun#zipzip-acep boylemi oluyo denim bi bakalim
Leslie de iyi gelmişti bana canım ama sıkıldım kick back kick back zumba partisinde edis martılar ve ece mumay peri hariç hepsini yaptım o şarkıları bi sevemedim ben
E zumba daha iyiiii
Ben de zumbaya yetişemiyorumLeslie de iyi gelmişti bana canım ama sıkıldım kick back kick back zumba partisinde edis martılar ve ece mumay peri hariç hepsini yaptım o şarkıları bi sevemedim ben
Senin artın azdı yine yaaİnşallah çiskekim
Geçen sene mezdeke videolarıyla zayıflamıştım canım bu sene de bunu deneyeyim dedim. Ben acayip kıvırırım annem günlere çok götürdü küçükkenBen de zumbaya yetişemiyorum
Bi de kıvırıyorlar ben kıvıramayınca kıskanıyorum sinirleniyorum
Ben bi akşam yemeğinde yiyorum bebişim kahvaltı yapamıyorum ztn hep yulaf yiyorum sütle. Abur cubur aldırıyor kilo zaafım onlardaSenin artın azdı yine yaa
Ahahayyyyy sen çok yaşaa şu kız Ash miydi onu hayal ettim pikaçuyla göbek atarken ahahaGeçen sene mezdeke videolarıyla zayıflamıştım canım bu sene de bunu deneyeyim dedim. Ben acayip kıvırırım annem günlere çok götürdü küçükken
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Pikaçuyla mı asıl sen çok yaşa canımAhahayyyyy sen çok yaşaa şu kız Ash miydi onu hayal ettim pikaçuyla göbek atarken ahaha
İyi geceler 19tmmuzİyi geceler kızlar