- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
Deniz ve Kum kuzum san sebastian çizkek ben tanıdın mı hani en eski mesajlardan görmüştüm davet etmiştim 5.takıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anamm vıjın vıjın geldi geçtiİyi geceler 19tmmuz
Öyle olmuşAnamm vıjın vıjın geldi geçti
Sarı takıma dahil olayim ben 2 hafta Kaptanım.Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Devam edecek misin Masterfite
Sen benim inadima sahitlik etmedin sanirsamsandriyon gözümü kara çıkarma bu defa bak takımıma alıyım seni bacım
Pazartesi 68,8 gelipte cuma 65,1 gelebilmek icin neler yaptım tahmin bile edemezsinSen benim inadima sahitlik etmedin sanirsam
Cumadan cumaya 1,2 kg fark var
Pzrtesi kac çıkmıştım ondan bahsetmiyorum bile
Sen benim inadima sahitlik etmedin sanirsam
Cumadan cumaya 1,2 kg fark var
Pzrtesi kac çıkmıştım ondan bahsetmiyorum bile
İşte sende o azimmi gördümPazartesi 68,8 gelipte cuma 65,1 gelebilmek icin neler yaptım tahmin bile edemezsin
4 gun icinde 3,7 kg vermiş bir insanım ben Lavinia_98
Afiyet olsun tatlım....
Sağol canım
Abooooo mavi takım rakiplerimiz çok fena biri 3 kilo veririr bir 4 kilo veririr...bu hafta çok dikkatli olmaliyizPazartesi 68,8 gelipte cuma 65,1 gelebilmek icin neler yaptım tahmin bile edemezsin
4 gun icinde 3,7 kg vermiş bir insanım ben Lavinia_98
Selam canimSelam kızlar sınava gireceklere başarılar bizim de yanımızda tel goturmemiz yasak , uzun süre ayri kalıcaz:))
Zipzip- takımlarda ihtiyaç olursa her türlü varım bebegim
Afiyet olsun canimSelam canlar
Bugün ben ne yedim
Sabah 10
1 omlet yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Arada 1 hurma 5 6 badem
Akşam 18
Blr kase şehriye çorbası
1 biber kızartma 1 köfte
2 dilim ekmek
Bir kase meyve
3 litre su(suyu azaltınca tuvalete çıkamıyorum sizde bu sorunları yaşıyor musunuz?)
Zipzip-
@Cordelia
Lavinia_98
Eki Görüntüle 3085574
Evet canim sadece adim paylasiyorsunBen sadece adım yazacağım değil mi artık
Selam canim iyiyim sen nasilsinZipzip- selam nasilsin? Secmeler gec bitmis galiba. Son mesajlarindan buldum. Sistem aynı mı?
Tamam canim haftaya ekleyelim olmazsaSarı takıma dahil olayim ben 2 hafta Kaptanım.
Pazar günü memlekete uçuyorum inşallah. Menüm nasıl olur bilmiyorum ama hareketli kalmaya çalışacağım
Günaydın kaptanimGünaydın.....günaydın.....
Mavi takım hazir miyiz? yeni bı haftaya...
Hafta sonunu çok dikkatli geçirmeliyiz...adımları eksiksiz 8000 istiyorum ..bu kadar yaptım yoruldum devam edemedim yok ..minimum 8000 adımı herkes yapacak inşaallah
Mutlaka yeşil çay form çayı yada maydanoz suyu ödem attıran ne varsa hangisini severseniz...özellikle pazar ve perşembe günü bunları içiyoruz....
Menülerde ekmek hamur isi ve tatlı kacamaklarina dikkat ediyoruz... sizi seviyor ve coook güveniyorum ..cuma günü kazanan biz olacağız inşaallah
Hallederiz
hllgkchl
Tutku44
Günaydın canimGünaydın