- 2 Mayıs 2021
- 368
- 1.270
- 28
ben ve kaçamak hiç şüphen olmasın kaptanım sağlıklı olduktan sonra sonuna kadar savasirim@DombiliKus
@Tutku44
hllgkchl
Kizlar bu hafta işleri sıkı tutuyoruz....kaçamak bahanesi yok ona göre ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ve kaçamak hiç şüphen olmasın kaptanım sağlıklı olduktan sonra sonuna kadar savasirim@DombiliKus
@Tutku44
hllgkchl
Kizlar bu hafta işleri sıkı tutuyoruz....kaçamak bahanesi yok ona göre ....
-400 le gelme haHayırlı olsun kaptanım
Veririz kiloları be ya
Görmedim onun atigini ama YouTube den Eva fitness yaz direk ordaki kızın videolarını yapmıştım harika sonuçlar almıştımSulisim attığı video mu Laviş o mu en etkilisi
oyyyyyyy yerim bennn seniiiii maşallah
+400-400 le gelme ha
Afiyet olsun canım
Zamanla daha iyi olur inşaallah canım❤❤Bugün kontrolü vardı malesef pek iyi geçmedi bakalım zaman lazım inşallah iyi olur ben cuma bildirim yapıp katılırım inşallah eksiyle umarım yani
Eline sağlık canım ❤Bugün izinliydim evdeyim diye dip köşe ev temizliği yaptım tuvaletler banyo balkon derken çok yoruldum öğle yemeğini pas geçtim akşamüstü yürüyüşe çıktım akşamda regl oldum şu an sancıdan kıvranıyorum bu yüzden leslie ve squat yapamıyorum yürürken bile çok zorlanıyorum yürüyüşümü yapmakla iyi etmişim ama farkında olmadan kendimi çok yormuşum
Sağlık olsun canımEvet edicem ama suan ben ekibime eksimle katkida bulunamadigim icin cok uzuldum gercekdende
Okadarda dikkat ettim bu hafta eksi gelmek icin ne guzelde gelmisim ama ne fayda
Allah kolaylık versin çok çabuk atlatır inşallahKaçmadım izin aldım ama özledim valla sayfayı sizi kızlar saat başı ilaçlar hasta bakımı bi zor sormayın ne spor ne yediğimi biliyorum ama bu hafta geliyorum Allahin izniyle bi sistemimi oturtsaydim çocuğun uyku saatini ilaç saatleri vs
Etiket nasil yapiliyor ben bilmiyorum bakiyorum bulamiyorumdaEvet canım hoşgeldin menülerinde etiket yap beni birlikte
Afiyet olsun kaptanımKaptana yakışmayacak bı menüyle geldim.... kaptan olacağımı bileydim daha dikkatli olurdum
Sabah 8
2 diliim Isparta ekmeği
Peynir salatalık yesillik 5 zeytin yağda yumurta 1 cy kaşığı bal kaymak karişımı
Öğle 12
3 küçük dilim etli pide 4 kayısı 2 erik
Çikolatalı eti form bar adını tam bilemedim
Ara 14
1 bardak fanta 1 tane küçük kurabiye
.akşam 16.30
3 dilim fırın karnıbahar böreği
Haşlanmış göğüs 3 kaşık pilav
Suyu bilmiyorum 2 olmuştur sanirim
@ Zipzip-Etiket nasil yapiliyor ben bilmiyorum bakiyorum bulamiyorumda
Selam bebek
Hayatta yapamam bugünİndir cabuk
Olur canım ekleyelım de nasıl yapalım CordeliaZipzip- takımlarda kişi sayısı çok az. istersen masterfite ekle beni de.
Afiyet olsun canım❤17.06 Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, çeyrek ekmek tost, salatalık domates
Öğlen salata
Ara yarım kek
Akşam yok
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canım❤17.06.2022
Lavinia_98Sabah sade kahve
Kahvalti mecbur ayak uzeriydim 1 dere otlu pogaca yedim
Saat 5de piknige gitmistik izgara tavuk yedim gunu 5 bucukta kapattim
Adim:12300
2 litre su