- 7 Mart 2013
- 234
- 728
- 37
benim iştahım çok açık bu hafta canım@Bar_na
fesang
Ay_Peri
@Nikinik
@ugurbocuuu
@dolunaydagel
Kizlar son iki gün menüleri daha hafifletip azaltalim cuma günü iyi sonuçlar için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim iştahım çok açık bu hafta canım@Bar_na
fesang
Ay_Peri
@Nikinik
@ugurbocuuu
@dolunaydagel
Kizlar son iki gün menüleri daha hafifletip azaltalim cuma günü iyi sonuçlar için
AA bizi bırakıp gidiyor musunZipzip- kuzum be diyorum ki,bu ayın 24.de emekli olayım,hedef 49 demiştim artık ne kadarı daha giderse artık,bu ayın 28.de gidecez 1 hafta yokum zaten.Oradada yemek olayları filan olacak en güzeli ben mezun olayım diyorum uygun olursa.
Ben de yaptırdım. Şubatta vakti geldi tekraeYakışır kaptanıma yaptır valla harika olur,kaz ayakları kırıştı bendede 1400 vermiş burada daha pahalıymış herhalde.
Maydanoz suyu elma limon suyu birebir ödem için...tavsiye ederimAman yemedim de noldu şiş şiş her yerim
Afiyet olsun canim ❤15 Haziran
11.00
3 yumurta
Peynir
Zeytin
Yarım wasa fıstık ezmeli
Ara
Yarım cikolata
Karabuğday patlağı
Saat 19.30
Gerdan corba
1 dilim ekmek
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir pastelfit
O çikolata olmadı ama :) ben sıkıldım zipzip bı zayıflayıp rahatlasaydim. Ama yiyorum gitmiyorAfiyet olsun canim ❤
Hayırlı olsun canımKaptanım teşekkür ederim istiyorduk aslında ama kendimizi çok da olsun ya da olacak diye şartlamamıştık. Bugün testte çıktı şükür, kanda da çıkarsa hayırlısıyla ikinci bebek geliyor diyebiliriz
Benimde iştah çok açık aç aç geziyor sayilirm insanın en iştahı açık olduhu zmanlar en güzel zayıflama ,Zamanı diye düşünüyorumbenim iştahım çok açık bu hafta canım
Teşekkür ederim canım ama öyle sular benim tansiyonumu düşürüyorMaydanoz suyu elma limon suyu birebir ödem için...tavsiye ederim
Canım kan tahlili yaptir mutlakaBugün yine kalbim zonkluyor
Ayyy geçmiş olsun canım nedenBugün yine kalbim zonkluyor
Kan tahlili yaptırdım kalp doktoru na gittim şimdide psikiyatri ye gidiyor um boş hiç bişey iyileştirmiyor beni derin bir hzuun sardı yine beniCanım kan tahlili yaptir mutlaka
Canım benim gençsin güzelsin çıtırsınKan tahlili yaptırdım kalp doktoru na gittim şimdide psikiyatri ye gidiyor um boş hiç bişey iyileştirmiyor beni derin bir hzuun sardı yine beni