- 16 Mart 2008
- 45.457
- 220.883
Geçmiş olsun canım neyi var çocuğununMerhaba herkese
Sabah dr.a götürdük bebeğimi ancak yazabiliyorum. Dünkü menümü de birazdan paylaşayım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım neyi var çocuğununMerhaba herkese
Sabah dr.a götürdük bebeğimi ancak yazabiliyorum. Dünkü menümü de birazdan paylaşayım inşallah.
Allah şifa versin canım. Tez zamanda sağlığına kavuşmasini dilerim.Ateşi daha iyi bugün inşallah. İdrar yolu enfeksiyonu var ve boğazı da kızarmış dedi.
Sağol canım
Maşallah biz çıtırlari Allah esirgesinElhan hocam ekürim çıtırım bekle bende geliyorum yanına 2 emekli çıtır olacaz senlen
Aminnn hocam çok sağolMaşallah biz çıtırlari Allah esirgesin
Canım eküricim hayranım iradene, yaşam sevincine emekliliğin hayırlı olsun. Çipcitir harika bir hatun oldun. Ömür boyu devam etsin.
Sagol canımAfiyet olsun canim ❤
Canım çekti peynir karpuzÇok sağol buşracım teşekkürler,darısı hepiznize olsun inşallah,güzel güzel gitsin kilolarda.
Aynen daha havada tam ısınmadı sıcak bastırsın bakalım direk peynir karpuza dalacam bende
Selam fesangim❤Selamlar selamlar eve yeni girdim
Neden ki ama gec olmadan aksam yemegini ye canimCanim hic bişey yemek istemiyo neden bu var bende. Ya hunharca yemek ya da hic yemek istememek. Neden ortasi yok saglikli beslenme olarak surdurmeye caliscam ne olursa olsun
Pazartesi günü de yazmamissin canimZipzip- ben dün menü yazmayı unuttum ya.. akşam dün bugün bir arada yazayım inşallah
Mezuniyetin hayırlı olsun canım sevdiklerinle birlikte hep sağlıklı hep mutlu hep huzurlu hep fit bir hayatın olsunKesin devam ederim yani,oraya gidipte kilo almadan dönmek mümkün değil yani.
Aynen kuzum kesin gönüllü kaptan olur bence
Geldim kuzum. Ama tam anlamıyla veremiyorum kendimi. Çocukların hastalıklarından dolayı kayıplardaydım.. Bitmiyor ki hep Bi sorun çıkıyor.
Bu sene de yapacak çok işim var bir türlü sıra bana gelmiyor. Hacmim arttıkça artıyor
Sen nasılsın kuzum. Yoğun hafta geçiriyorsun da ben seni tanıdım tanıyalı hep yoğunsun, sen üstesinden gelirsin güçlü kadınsın
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Hoşgeldin canım
Aaaaaa kusura bakma canım şimdi hepsini yazayımPazartesi günü de yazmamissin canim
Hiç bişey yememissin sen aşko afiyet olsun13 Haziran Pazartesi
Sabah 10.00
Çavdar ekmeğine sandviç
Akşam 16.30
Bir tabak kıymalı patates
Bir kase yoğurt
2 ince dilim çok tahıllı ekmek
Zipzip- Lavinia_98