- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Sağol canım benimAfiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun patatesi azalt menüden aşkım14 haziran menü
Sabah 1 muz 1 filtre kahve
Öğlen 1 kase çorba tavuklu pide
Akşam 1 tabak şakşuka 1 adet patates
3 litre su
30 dk leslie bosted
Zipzip- Cordelia Lavinia_98
Geç bir bildirim oldu ama iyi geceler güzel hanımlar
Sağol kaptanimAfiyet olsun pastelfitim ❤
Afiyet olsun kaptanim
Gecmis olsun canim
Ayaklarına sağlık
Ayaklarına sağlık
Yakışır :))Benim kız dün botoks yaptırmış kendine banada yaptırcakmış öyle diyorr
Kaz ayaklarımı düzelttirecekmiş bideYakışır :))
Tamam canimZipzip- kuzum ben bildiirm yarın yapicam yine okulda nobetciyim bilgin olsun kuzum
Tatlım iyi nöbetlerZipzip- kuzum ben bildiirm yarın yapicam yine okulda nobetciyim bilgin olsun kuzum
Çok sağol abla. Herkes nasil mutluysa o beden de olsun niye bu herkesin konusmalari zaten hic anlamiyorum. Kilo alirsin duba oldun derler, verirsin gene laf ederlerBeynimle sorunum yok da çevre beni olumsuz etkiliyor. Meryem bu yaşta manken mi olacaksın diye baskı yapıyorlar. Hep bir etkinlik beni geriye götürüyor kiramiyorum da ..uzaklaşıyorsun bizden diye sitem ediyorlar. İyi ki kulüp var buradaki destekler olmasa halimiz harap kuzum. Fast foodlari azalt seninki kolay aslında. Birlikte ilerleyelim ben de çok sevindim. 42 beden kıyafet almışsın ben de 38- 40 arası gidip geliyorum çok uzak değilsin direnelim olur mu
Geldim kuzum. Ama tam anlamıyla veremiyorum kendimi. Çocukların hastalıklarından dolayı kayıplardaydım.. Bitmiyor ki hep Bi sorun çıkıyor.Canım kardelelen321 cim sen nerelerdesin?? Gerçi bu hafta ben de kayıplara karıştım okulun son dönemi ve kızımın dans-müzik-okul sahneleri dolayısıyla aşırı yoğunluğum vardı Cordelia Zipzip- bu hafta için beni mazur görün arkadaşlar. Hakikaten ayakta duracak gücüm kalmadı öyle yoğun bir hafta geçiriyorum. Pazartesi paylaşım da yapamadım, mahçubum size ama şu okulun kapanmasıyla Cumadan sonra rahatlayacağız hepimiz inşallah Cuma bildiririmimi yapacağım tabii ki
Kardelencim sen de döndün mü sahalara?
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinKaptanım teşekkür ederim istiyorduk aslında ama kendimizi çok da olsun ya da olacak diye şartlamamıştık. Bugün testte çıktı şükür, kanda da çıkarsa hayırlısıyla ikinci bebek geliyor diyebiliriz
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim kizlar
Bu günden itibaren menulerimi yazarım ilk tartii cuma belirtirim tartıya çıkmaya korksamda
Teşekkür ederim canımGeldim kuzum. Ama tam anlamıyla veremiyorum kendimi. Çocukların hastalıklarından dolayı kayıplardaydım.. Bitmiyor ki hep Bi sorun çıkıyor.
Bu sene de yapacak çok işim var bir türlü sıra bana gelmiyor. Hacmim arttıkça artıyor
Sen nasılsın kuzum. Yoğun hafta geçiriyorsun da ben seni tanıdım tanıyalı hep yoğunsun, sen üstesinden gelirsin güçlü kadınsın
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun bebeğine,şimdi nasıl iyimi.Merhaba herkese
Sabah dr.a götürdük bebeğimi ancak yazabiliyorum. Dünkü menümü de birazdan paylaşayım inşallah.
Olur tabi ki ablacim bence kilon cok iyi zatenZipzip- kuzum be diyorum ki,bu ayın 24.de emekli olayım,hedef 49 demiştim artık ne kadarı daha giderse artık,bu ayın 28.de gidecez 1 hafta yokum zaten.Oradada yemek olayları filan olacak en güzeli ben mezun olayım diyorum uygun olursa.
Merhaba canim gecmis olsun ❤Merhaba herkese
Sabah dr.a götürdük bebeğimi ancak yazabiliyorum. Dünkü menümü de birazdan paylaşayım inşallah.
vavvv harikaBenim kız dün botoks yaptırmış kendine banada yaptırcakmış öyle diyorr
Tamamdır o zaman kuzum,ayın 24.de emekliliğimi alayım,gidince ne kadar dikkat ederim belli değil,tantuniler beni bekler orada şimdi.Dönüşte tekrar listeye girme şansım olurmu peki,kaptanlığıda devrederim olmazsa bir arkadaşımız kaptan olur takımda.Olur tabi ki ablacim bence kilon cok iyi zaten
Ateşi daha iyi bugün inşallah. İdrar yolu enfeksiyonu var ve boğazı da kızarmış dedi.Geçmiş olsun bebeğine,şimdi nasıl iyimi.
Sağol canımMerhaba canim gecmis olsun ❤