- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 35
Teşekkür ederim ablacım, evet istiyorduk. çok ara vermeyelim dedikGünaydın canım ne güzel haber sen istiyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam. şimdiden hayırlı olsun. Haberini bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ablacım, evet istiyorduk. çok ara vermeyelim dedikGünaydın canım ne güzel haber sen istiyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam. şimdiden hayırlı olsun. Haberini bekliyoruz.
Maşallah ekürime jhocama
Şimdiden nice mutlu yıllarınız olsun bitanem,sağlıkla huzurla dolu niceyılalrınızaEvet kuzu ..
Genelde bana sorardı ne alayım diye...şu saate kadar sormadı sanırım bir şey yok canım
Pastelfitin de yarın doğum günü ona da sorak eşin ne alacak acaba diye eski versiyonlar siparişle çalışıyor .
Nice yaşların olsun migim sağlıkla huzurla mutluluklaeşi ne alacak bilmiyorum
yarin benimde doğum günüm abla..
kocam geçen hafta pasta aldi .
daha hediyeyi almadim... bilmiyorum bana ne alcak
pastelfit kocan ne alcak sana
Yaaaaaaaaa çok güzlllerrr kaptanımmmHepsi iyi canım büyüyor yavrular Sen nasılsın?
Allahım nazarlardan korusun güzelliklere bak ya maşallah yavrularımaHepsi iyi canım büyüyor yavrular Sen nasılsın?
Hoşbuldum tatlımmmAmin kuzum inşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorumHoş geldin kuzum, iyi ki geldin yokluğun belli oluyor
Teşekkür ederim canım madırım, inşallah hayırlı sağlıklı olur. Bakalım Cuma netleşir
Hoş geldin kumsalcikTeşekkür ederim kizlar
Bu günden itibaren menulerimi yazarım ilk tartii cuma belirtirim tartıya çıkmaya korksamda
Bekliyoruz kuzum iyi tatillerAllahım nazarlardan korusun güzelliklere bak ya maşallah yavrularıma
İyiyim bende canım tatil modundayım bulunduğum yer küçük bir yer tel çekmiyor çok şimdi kuaföre geldim sizlere de yazayım dedim özledim sizi bir kaç haftaya dönüyorum Allah’ın izni ile yine geleceğim yarışlara
Hoşbuldum tatlımmmAmin kuzum inşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
Aynı ben Anneanneleri güzel çünküMaşallah ekürime jhocama
Şimdiden nice mutlu yıllarınız olsun bitanem,sağlıkla huzurla dolu niceyılalrınıza
Bide süpriz yapsalar demi,şu ilyonculsrdan bir toka bile alıp gelseler süper olacak durrrr akayımmm hemennn hepsine
Nice yaşların olsun migim sağlıkla huzurla mutlulukla
Yaaaaaaaaa çok güzlllerrr kaptanımmm
Momicimm hoş geldin nasılsın iyimisinnYaaaa hayırlısı olsun canım iyi ki geldim bugün ne güzel bir haber aldım şirammmm
Elbette kaptanım anneanne güzel olunca torunda güzel oluyorr ısırsana şunları benm yerime azcıkk burdan sevdim hepsiniAynı ben Anneanneleri güzel çünkü
teşekkür ederim hanimcik ablacim...Maşallah ekürime jhocama
Şimdiden nice mutlu yıllarınız olsun bitanem,sağlıkla huzurla dolu niceyılalrınıza
Bide süpriz yapsalar demi,şu ilyonculsrdan bir toka bile alıp gelseler süper olacak durrrr akayımmm hemennn hepsine
Saol bebeğimBekliyoruz kuzum iyi tatiller
Hoşbuldum benim güzel ablam ben iyiyim sen nasılsın canımmmm kilo vermeye devam mıMomicimm hoş geldin nasılsın iyimisinn
Ak valla tatlım beceremiyorlar romantizmi...kendilerine yol su elektrik olarak dönecek yani sonuçtaMaşallah ekürime jhocama
Rica edrrimm megimcimmmmteşekkür ederim hanimcik ablacim...
Bende iyiyim sağol,aynen durmak yok devam ediyorum bakalım ne olacakSaol bebeğim
Hoşbuldum benim güzel ablam ben iyiyim sen nasılsın canımmmm kilo vermeye devam mı
Teşekkür ederim Öyle görünüyor şimdilik canım, Cuma netleşir inşallahaaa hamile misin...
tebrik ederim şiram ... allah kucaginiza almaya nasip etsin inş:)
Sen zaten harikasın o yüzden harika şeyler olacakRica edrrimm megimcimmmm
Bende iyiyim sağol,aynen durmak yok devam ediyorum bakalım ne olacak
Okkalı çaktım bide hak ediyorlar bunu.Ak valla tatlım beceremiyorlar romantizmi...kendilerine yol su elektrik olarak dönecek yani sonuçta
Çok teşekkür ederim bitanem hepimizin sağlıklı mutlu yılları olsun. 15 yıla girdik ne çok ne az ....ama güzel geçti. Yuvamizda dirligimiz daim olsun. Allah eşlerimizi ıslah etsin. Omur boyu ağzımızın içine baksınlar. çoooook amin
Teşekkür ederim bitanem dileklerin hepimiz için olsun. Yarın niye gelemiyorsun ben anlamadım
İnşallah canımAllahım nazarlardan korusun güzelliklere bak ya maşallah yavrularıma
İyiyim bende canım tatil modundayım bulunduğum yer küçük bir yer tel çekmiyor çok şimdi kuaföre geldim sizlere de yazayım dedim özledim sizi bir kaç haftaya dönüyorum Allah’ın izni ile yine geleceğim yarışlara
Hoşbuldum tatlımmmAmin kuzum inşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
Selam canim❤Selam kızlaar
Selam canim hosgeldinSelam kızlar
Afiyet olsun canim ❤selamlar
adımı sonra aticam..
14,06,2022
sabah 6:30
2 dilim karpuz 3 mini kutu peynir..
ara: filtre kahve.
öğlen: 12:00
çok acikmişim... yemek de almamişim..
1 simit bi çay tmm..
ara: 6 erik.
akşam 19.00
1 tabak taze fasulye.
10 yaprak sarma
3 kaşık yoğurt
bi avuç kiraz ( bahçeden )
adım: 11,661
Günaydın canim ❤Günaydın..... geç olmuş olsada...
Sabah 5 te kalktım.. oğluşum pikniği var poğaça yaptım...okula geldim sene sonu kosturmasindan fırsat bulup bı selam vereyim dedim