- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Evet geri gittiler cumartesi sabahGittilermi yoksa ondan o zmaan rahatçana yürüyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geri gittiler cumartesi sabahGittilermi yoksa ondan o zmaan rahatçana yürüyon
Şimdi anlaşıldı kuzuEvet geri gittiler cumartesi sabah
Afiyet olsun canimDünku menumu paylasiyorum Zipzip- Cordelia nnurc
13 haziran
Kahvaltı
Salata icinde 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Ara
Nescafé
6 badem
Öğlen
2 kepçe yeşil kabak çorbası
2 kaşık yogurt
1 kere isirdigim cevizli sucuk
Ara
Yesilcay
1 kuru incir
Aksam
3 kofte
Salata
Ara
Yesilcay
Sut
Adimlarim cok degil maalesef
Bu hafta kizin sinavlari basliyo biyere gidemiyorul evde onunla ders çalışıyoruz
Adim 2294
Geçmiş olsunSelam herkese
Uykusuz gece ve hasta bir minnakla ancak şimdi selam verebildim
Geçmiş olsun neyi var minnağın.Selam herkese
Yok abla daha satılmadı kendi evimiz. Geçen hafta emlakçıya verdikMenü gayet güzel aslında doyurucu üstelik.
Belkide doymuyorsun bunları yedikçe oda olabilir.
Günaydınlar,naptınız ev durumunu bulabildinizmi evi.
Yok eczaneden almadım. Supplementler ,vitaminler satan Bi siteden aldım. Barkodlu bandrollü geldi. İşe de yaradı. Ben de Bi yan etki olmadı. Düzenli sporla çok şey fark ettirdi bende. Tabi diyet de hep vardı.Yan etkisi filan yok demi,eczaneden mi aldın şimdi baktımda kapsül gibi bir ilaçmış.
Gecmis olsun canim neyi var miniginSelam herkese
Hedef65tir oglunun ameliyati kactaydi nasil gecti
Geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir. Benim küçük kızım da hasta. Yemiyor içmiyor . ZooooorSelam herkese
Geçmiş olsun Allah sifa versin canim çabucak iyileşir inşallahCordelia Zipzip- ve kızlar oğlum girdi çıktı ameliyata şükür kendine gelmeye çalışıyorum şu anda bugün hastanedeyiz nasipse yarın çıkarız Rabbım tez zamanda iyileşmesini nasip etsin tam bende yazıyordum sana Zipzip- Dr ameliyat iyi geçti dedi gözleri kapalı açılınca nasıl daha göremedik çabuk toparlar inşallah
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir. Benim küçük kızım da hasta. Yemiyor içmiyor . Zooooor
Çok geçmişler olsun,hemencecik iyileşsin sağlıcakla olsun.Cordelia Zipzip- ve kızlar oğlum girdi çıktı ameliyata şükür kendine gelmeye çalışıyorum şu anda bugün hastanedeyiz nasipse yarın çıkarız Rabbım tez zamanda iyileşmesini nasip etsin tam bende yazıyordum sana Zipzip- Dr ameliyat iyi geçti dedi gözleri kapalı açılınca nasıl daha göremedik çabuk toparlar inşallah
Geçmiş olsun kızınada.Geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir. Benim küçük kızım da hasta. Yemiyor içmiyor . Zooooor
Konuşuyo, bi de ııııh diyo, o zaman bana sövdüğünü düşünüyorumMaşallah gene konuşuyormuş
Aynen ne kadar harikalar
Yokk artıkkk yaaaaa evde nasışl yürüyon o kadar annenler kızım evladım sen ne yapıyon demiyorlarmı hiç
Aynen böyle daha rahat ettin demi,saati unutma sakın bende sabah kalkınca hemen takıyorum..
Ben de bir süredir kendime özel hazırlayamıyorum. Mesela en basitinden tambuğday ekmek almayı unutuyorum. Bir şekilde dengeliyorum işte. Ana pes etme sakın. Evdekilere uymaktan bu hallere düştükBenim diyetisyen de öyle diyor. Kendine annelik yapacaksın biraz da diyor. ek gıdaya yeni başlamış bebek gibi özenerek yapacaksın yemeklerini. Bakımlarını bebeğe yapar gibi unutmadan savsaklamadan yapacaksın diyor. Ama ben çok yorgunum artık elimden tutacak halim yok
Teşekkür ederim HanımcımŞimdiden hayırlı uğurlu olsun mezunyetleri
Dilleri olsa neler söveceklerde işteKonuşuyo, bi de ııııh diyo, o zaman bana sövdüğünü düşünüyorum
Ben de bir süredir kendime özel hazırlayamıyorum. Mesela en basitinden tambuğday ekmek almayı unutuyorum. Bir şekilde dengeliyorum işte. Ana pes etme sakın. Evdekilere uymaktan bu hallere düştük
Teşekkür ederim Hanımcım