- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Cok tatlilar
Bizim minikte konuşuyor
Ne ne birseyler diyor surekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tatlilar
Bizim minikte konuşuyor
Ne ne birseyler diyor surekli
Günaydın fastelcimGünaydın hanımlar
Günaydın HanımcımGünaydın fastelcim
Yettim zıpzıpım. Akşam erken yattım sabah kalktığımdan beri koşturuyoruz hepimizfesang nerelerdesin canim aksamda görmedim seni
Günaydın Hanımcım
254
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar
Kolay gelsin canimYettim zıpzıpım. Akşam erken yattım sabah kalktığımdan beri koşturuyoruz hepimiz
10.066
Yaa çok iyi oldu valla. Saati şarja takıyorum 2-3 saat sonra aklıma geliyor. Annemler gidince yine takip ederim. Ama normalden daha hareketliyim aslında. Akşam erkenden yatıyorum yorgunluktan.Günaydınlar kuzum
Günaydınla rkaptanım
Afiyetler olsun
Süpersin saracım
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun,yeşil takımda olmanın avantajı işte
Hadi bakalımGorusucez tatlim
Günaydın kaptanımGünaydın pastelfitim
Kolay gelsin canim
10.066
Uyur gezer degilimde sabah 6 da uyandimGünaydın kaptanım
Uyurgezer misin
Ben de çocukları provaya bıraktım. Akşam mezuniyet töreni car. Cuma da karne bitti gitti. Şu koşturmaca bitsin hep kendimle ilgilenicem, canım kendimYettim zıpzıpım. Akşam erken yattım sabah kalktığımdan beri koşturuyoruz hepimiz
Aynen aktif olamadım kaç gündür. Evi acayip dağıtmışız hafta sonu toplayamadım dahaSelam canım. Bugün ya da yarın daha aktif olacağım. Sen de gel aktif ol. Rekabet yap. Eminim bir yolunu bulursun.
Ben araftayım. Akşam yarın çok dikkatli besleneceğim diye yatıp sabah amannn yarın yaparım diyip erteliyorumHıh sen neydesin
Belli sıkıntım yok aslında. Sabah uykumu almadan kalkıyorum hemen kahve ve çikolata alıyorum elime enerji veriyor bana. Sonra aman bu gün böyle geçsin moduna geçiyorum.Niye böyle oldun,bir sıkıntın filanmı var yoksa.
Evet çocuklar yumurtalı falan kahvaltı yapmıyor. İlla tost, kek, kızartma, poğaça vb istiyor. Akşama kendime yemek yapasım gelmiyor. Bahaneler bahanelerSelam canim
Diyetisyen listene uyamiyorsun galiba
Ben hala saatimi bulamadım. Sabah fırına yürüdüm aslında atmışımdır 2000-3000
Maşallah gene konuşuyormuşBenimki sadece mama diyebiliyor
Aynen ne kadar harikalarYaa ne guzel cekmisler
Yokk artıkkk yaaaaa evde nasışl yürüyon o kadar annenler kızım evladım sen ne yapıyon demiyorlarmı hiçGünaydın pastelfitim
Kolay gelsin canim
10.066
Aynen böyle daha rahat ettin demi,saati unutma sakın bende sabah kalkınca hemen takıyorum..Yaa çok iyi oldu valla. Saati şarja takıyorum 2-3 saat sonra aklıma geliyor. Annemler gidince yine takip ederim. Ama normalden daha hareketliyim aslında. Akşam erkenden yatıyorum yorgunluktan.
sağ ol canim. regl gecikmesi yaşıyorum 4 gündür gecikti kekik söktürücü diye duymuştum denedim ama hâlâ olamadımHarika menü kekik çayını ne için içiyorsun canım