Aldim aldimPil geldi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldim aldimPil geldi mi
En cok kilo veren kaptan almış diyorlarAvantajı kim almış kim almış
Çok merak ettim. Geriye dönük okuma şansım da yok
Bildirim yapiyorum
Hafta sonu free takildim
Bugun detoksa basladim
Reglim bugun bitti
Cuma 66,3
Pzrtesi 68,8
Fark 2,5 kg
2 günde benim kadar kilo alan varmi acaba nasil bir metabolizmaya sahipsem artik
Zipzip- Cordelia @Lavinia_98
Cumaya eksiye dusersin canim
Sağol Elifcimmmm
Cumaya eksilerle bekliyoruz canim
Cumaya eksiye dusersin canim
Merak konusu canımEn cok kilo veren kaptan almış diyorlar
kabak yemeye başladım bol lifli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacam bu haftaDöenm dönem duraksıyor zaten,bu dönemde şok diyet yapıp şoka sokmak lazım bunu.
bende iyiyim canım kabızlık dışında tabiİyiyim bende sağol sen nasılsın iyisindir umarım
inşallah canımGünaydın canim
Sabit olmanda iyi arti cikmiyorsun canim
Cumaya direnci kırıp eksiye düşeceksin
Adim dersen adimda gaz veririm ama sporspor yapan kimler var....spor için gazlayacak arkadas arıyorum..
Kaptanım sanada hayırlı günler haftalar olsunHerkese Günaydın Mutlu Haftalar dilerim.
Zipzip-
@Elhan
@Zeynep_Nihal
@aypare ackerman
@Kahve __Kokusu
@busra ytez
@Emnis
@60kiloyum
@L u c i a
@DeryaOnDiet
@karamelllim
@19Temmuzda69um
@Bal0ncuk
@kackaloribu
@North River
@KarlarKralicesi
@Beth18
@eceboce
@Nefesimmmsin
HanimKelesimiGetir minerva1988 Hedef60kgolmak @Beklenen2 sara_28 @Kendinin en iyi hali ol @Mehfam pastelfit @Tempus B Bmsh @bluegreeneyes @Kmsl Hnd
Pasdtelcim harikasın çok güzel vermişsin kiloyu,tebrik ederim
Teyzeye benden hürmetler sevgiler olsun,ne güzel bir rüya öyle bu aralar rakı içiyorum ya ondandır belki,okurken bile çok keyif aldım varya çok hoşuma gitti rüyan bende seviyorum sizleri kuzum sağolTeşekkürler kaptanım
Ay ben seni rüyamda gördüm ama profil resminle ☺ teyzem de 64 yaşında ona misafirliğe gidiyoruz ben annem ablam yeğenlerim
Sonra akşam olunca diyor ki hanım keleşimi getir gelecek çok sevdiğim dostumdur rakı içecez biz de diyoruz ki a geçen de görüşmüştük bi sohbet edelim kalkarız, geliyorsun oturuyoruz sohbet muhabbet
Anlamı ne bilmem ama seni seviyoruuuz
Evettt süperrrr
Sana da afiyetler şifalar olsunnn
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim çıtır kaptanım
Olsun hiç öenmli değil,cumaya kadar gider o kilo meark etme kuzum
Kabağın çok faydası oluyor,rezeneyi içiyorsun demibu aralar..kabak yemeye başladım bol lifli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacam bu hafta
bende iyiyim canım kabızlık dışında tabi
inşallah canım
minerva1988 pastelfit ilk aklıma gelenler diğer kızlar alınmasın lütfenn hatırlayamadığım içinspor yapan kimler var....spor için gazlayacak arkadas arıyorum..
Sabit olmanda guzel cumaya eksiye dusersin canim
Bugunden itibaren menu ve spor bildirimine baslayabilirsin canimZipzip- kaptanım ben ne zaman bildirimlere başlıyım
ooovvv çok hızlı bi geçiş oldu...benim için inş kaçamaksız günü kapatırım...Bugunden itibaren menu ve spor bildirimine baslayabilirsin canim
Daha gunun erken saatleri diye bugunden baslayalim dedimooovvv çok hızlı bi geçiş oldu...benim için inş kaçamaksız günü kapatırım...
öğlen yemekte kaşık hesabı yapmamıştım o biraz zorlar beni menü yazarken..sabahta 1 simit yemiştim söylemesi ayıp bugun yazmam menü diye...Daha gunun erken saatleri diye bugunden baslayalim dedim