- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Minnoşum sen neyin peşindesin helaaaalll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minnoşum sen neyin peşindesin helaaaalll
Tamam indireyim
Vallahi benden kaynaklı değil, vücut kafasına göre takılıyo. Pazartesi -600 iken Cuma sabit geldim, bu pazartesi -1000. Adetten bi şaşırdı garibimMinnoşum sen neyin peşindesin helaaaalll
Ya ben de geçenlerde çok ofkeliydim açlıktan :)Ama ben çok açım ve kocaman çavdar sandviç yedim tamamen psikolojik bir açlık olduğunu düşünüyorum. Sınıf içinde deli gibi turluyorum gerginlikten
Resmen deli gibi tatlı istiyorum tarif bakıyorum Instagram'danYa ben de geçenlerde çok ofkeliydim açlıktan :)
4157
Ye gitsin:))Resmen deli gibi tatlı istiyorum tarif bakıyorum Instagram'dan
Çilek ve muzu dondur , robottan geçir, üstüne bitter erit. Mis gibi dondurmaResmen deli gibi tatlı istiyorum tarif bakıyorum Instagram'dan
Teşekkürler kaptanımNazen bende zorlanıyorum adımda evdeysem oda,dışardaysam zaten tamamloyırumda genelde.
Teşekkürler kuzum saol
Rica ederim canısı hayat boyu başarıalrı her daim olsun
Afiiyetler olsun kaptanım
Afiyetler olsun
Aman aman sakın bişi olmasın
Afiyetler olsun
Afiyetler olsyun
Afiyetler olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hemen yazacam kaptanım bilgine
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Evettt süperrrrBugünkü kilom 101,9
Menü bildirimlerime de bu akşam başlıyorum artık
Sana da afiyetler şifalar olsunnnGünaydınlar hanımlar
10 mayıs.
1 rezene çay
Sabah.
1 yumurta,maydonoz,az peynir,5 zeytin,domates,1 wasa,çay
Ara
1 yeşil çay,2 ceviz.
Öğlen.
1 elma,biraz salata.
Akşam.
2 kepçe çorba,1yk kızartma,salata.
Daha sonra.
1 kadeh rakı,kavun,kiraz.
Su 1,5 lt.
11 Mayıs.
Sabah.
2 yumurta,domates,salatalık,maydonoz,4 dilim sucuk,az peynir,4 zeytin.çay,minik ekşi mayalı ekmek kızartması kenarları.
Ara.
1 yeşil çay,1 kase kiraz.
Akşam3 sigara böreği,2 dilim domatesli peynirli ekmek,çay.
Su2 lt.
Adım 6450.
12 mayıs
1 rezene çayı.
Sabah.
1 yumurta,1 dilim ekmek,3 çri domates,salatalık,3 zeytin,çay.
Ara.
1 elma
Akşam.
Ton balıklı yeşillik salatası.
Ara.
1 yeşil çay,2 sigara böreği.
Gece .
1 kayısı form çayı.
Su 2.8 su ve detoks suyu.
Adım 11.135.
Zipzip- Cordelia
OkHerşeyi rayına oturtup gelicem inşallah canım
En kısa zamanda inşallah
Kaptanım
Selam kuzuu tşk sana daHerkese Günaydın Mutlu Haftalar dilerim.
Zipzip-
@Elhan
@Zeynep_Nihal
@aypare ackerman
@Kahve __Kokusu
@busra ytez
@Emnis
@60kiloyum
@L u c i a
@DeryaOnDiet
@karamelllim
@19Temmuzda69um
@Bal0ncuk
@kackaloribu
@North River
@KarlarKralicesi
@Beth18
@eceboce
@Nefesimmmsin
@HanimKelesimiGetir minerva1988 Hedef60kgolmak @Beklenen2 @sara_28 @Kendinin en iyi hali ol @Mehfam pastelfit @Tempus @Bmsh @bluegreeneyes @Kmsl Hnd
Yaa gecmis olsun canim kotu olmuşKızlar selamlar. Dün öğleden sonra telefonumu düşürdüm, iç ekranı kırıldı. Bildirim yapmak için eşimi bekledim ama o da çok geç geldi, yine şehir dışı hazırlığı var telaştan unuttum gitti. Sabah işe geldiğimde telefonu tamire bıraktım. Akşam üstü alacağım, eksik bildirimlerimi o zaman tamamlarım. Gitti yine dünyanın parası yok yere
Güzel eksi tebrik ederim canim
Bendede oluyor bazen ya çok sinir bozucuAma ben çok açım ve kocaman çavdar sandviç yedim tamamen psikolojik bir açlık olduğunu düşünüyorum. Sınıf içinde deli gibi turluyorum gerginlikten
Fit hatun
Muhteşem sin aşkım böyle devamSelam kızlar
Cuma:78.2
Pazartesi:77.6
Fark:-800
Hafiflemiş hissediyorum
Geçmiş olsun.Kızlar selamlar. Dün öğleden sonra telefonumu düşürdüm, iç ekranı kırıldı. Bildirim yapmak için eşimi bekledim ama o da çok geç geldi, yine şehir dışı hazırlığı var telaştan unuttum gitti. Sabah işe geldiğimde telefonu tamire bıraktım. Akşam üstü alacağım, eksik bildirimlerimi o zaman tamamlarım. Gitti yine dünyanın parası yok yere