- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Evet canim negatifE Elif_Eylul gelmissin canim sonuçlar cikti mi inşallah negatiftir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim negatifE Elif_Eylul gelmissin canim sonuçlar cikti mi inşallah negatiftir
Aşk olsun bunu beklemiyodum senden....Günaydın canim Gözlerim seni aradı da, artık mecburen ablanla idare ettim
Cok sevindim canimEvet canim negatif
Az kaldi canim eylul ayi bitince rahatlarsın insallahÇok geç geldik anca kahvalti hazirla topla saat 1 oldu
Bende sabahtan beri mesaj bekledim biliyomusun yoksa yazardim buraya ben tarladayken kizım aradi 10bucukta anne negatif diye valla sevindimCok sevindim canim
İnşallah canimAz kaldi canim eylul ayi bitince rahatlarsın insallah
Çok şükürEvet canim negatif
Şurada ağız tadıyla bir geyik yaptır bee Yok kız valla ikinizi de seviyorum iki kardeş çok tatlıs muhabbetiniz var aranızdaAşk olsun bunu beklemiyodum senden....
Günaydın tatlım.Günaydinnn herkeseee
Devam et 4 gün. Cuma görürüz sonucu bence. Ben mesela sabah peynir zeytin ekledim o kadar az yiyemiyorum. Meyve ile süt doyurmaz benimSastim kaldım bende ödem olabilir umudu ile devam edicem bugünde bakalım
Günaydın canım.Günaydın kızlarrr yağmur sakin ve güzel yağıyor Ankara' da. güzel bir gün olmasını diliyorum
Günaydın.Günaydın guzellikler
Çok sevindim.Evet canim negatif
Çok sağol abla iyiyim şükür..İyi olmana sevindim canım Sağlıklı olalım da yoğunluk iyidir. Yıllar sonra çocuklar büyüyüp yuvadan uçunca onların civiltisini ozleyeceksin bugünün tadını çıkar . Okul ve ev hayatında başarılar kolaylıklar dilerim Asiyem.
Covit testi mi oldun canım?Evet canim negatif
Oglu olmustu dun canim sonuc bugün çıkmışCovit testi mi oldun canım?
İnşallah hersey sorunsuz ilerler sonuclariniz negatif cikarYarin oglum sünnet olacak. Pcr verdik bakalim. Sonuc negatif cikarsa olacagiz. Dualariniza talibim. Umarim hersey sorunsuz ilerler.
Cok şükür canimÇok şükür
Bananeeee...Şurada ağız tadıyla bir geyik yaptır bee Yok kız valla ikinizi de seviyorum iki kardeş çok tatlıs muhabbetiniz var aranızda
Çok şükür canimGünaydın tatlım.
Devam et 4 gün. Cuma görürüz sonucu bence. Ben mesela sabah peynir zeytin ekledim o kadar az yiyemiyorum. Meyve ile süt doyurmaz benim
Günaydın canım.
Günaydın.
Çok sevindim.
Oglum olmustu canimCovit testi mi oldun canım?
İnşallah sonuc negatiftir hayirli olsun inşallah sünnetinizYarin oglum sünnet olacak. Pcr verdik bakalim. Sonuc negatif cikarsa olacagiz. Dualariniza talibim. Umarim hersey sorunsuz ilerler.
Hayırlı olsun. Sağlıkla tez, acısız, ağrısızYarin oglum sünnet olacak. Pcr verdik bakalim. Sonuc negatif cikarsa olacagiz. Dualariniza talibim. Umarim hersey sorunsuz ilerler.
Nerdesin canım?Ben başlayamadım yarın başlayacam inşallah nöbette zorlamazsa uyarım.. bu sabah kahvaltıyı geç yaptık büyük oğlanın kontrolü vardı ona gittik geldik gelince normal kahvaltı yaptım akşama da annemlere geçecez orda hafif bişeyler yaparım yarın da yemeklerimi hazırlar yanıma alırım
Bağırma beeeCok şükür canim
Bananeeee...
Çok şükür canim
Oglum olmustu canim
İnşallah sonuc negatiftir hayirli olsun inşallah sünnetiniz