- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Günaydın. Benim de ama dun ve bugün tuvalet sorunu yaşıyorum. Yarından umutluyum.Gunaydin dun o kadar ac kaldik sabah tartida gr oynmamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın. Benim de ama dun ve bugün tuvalet sorunu yaşıyorum. Yarından umutluyum.Gunaydin dun o kadar ac kaldik sabah tartida gr oynmamis
Baktim kimse temizlik yapmamis bi el atayim dedimGünaydın.
Yine kaptana kalmış bu işler. Eline sağlık canım.
Günaydın.
Günaydın.
Günaydın.
Günaydın.
Superrrr.
Hayırlı sabahlar balım.
Gece yaptım ben.Baktim kimse temizlik yapmamis bi el atayim dedim
Eline saglik canimGece yaptım ben.
Alırım bir cup ben sizin yerinize yerim canımKızlar ev halkının yoğun isteği üzerine magnolia yaptım ama yemeyecem inşallah bunların karşılığını alırım yoksa böyle işin...... dıyecem sonunda Eki Görüntüle 2915783
Geçmiş olsun canımAcile her basvuran cocuk bu sikayetlerle basvuruyor cnmya. Benimkininde kusmaktan bogazlari tahris olmustu. 15-20dk soguk buhar verildi. Serum giderken de uyudu. Uyandiginda hersey bitmisti cocukta rahatlamisti. Cok sükür
O öyle değildi de daha sonra oldu hep içine atar ağlardı bende söyle sen uzulecegine millet üzülsün diye diyeMesela sen çok açık sözlüsün pat diye soyluyosun içindekini ama ben aksine öyle olamıyorum yapım gereği. Hani karşıdaki kırılır, yada yanlış anlaşılırim daha doğrusu insanlrla uğraşmak istemiyorum yoruyorlar.
Yada mutfakta pasta borekte magrifetlisin ben yaparım ama cok yapmam yaparsam dayanamam yerim
Yani çok tanımıyorum ama balık ve yengecle iyi anlaşırim. Frekansim tuttumu tutuyo. Zaten uyumlu biriyim
Ben 45 sayfa okudumayyy sabremedim kalan 12 sayfayı atladım geldim :)))
Güzel geçtievet gecenin sorusu geliyor
bu gününüzden memnun muydunuz ..............
Günaydın kizlar
Günaydın herkese
Günaydın kizlar
Günaydın. Günaydın.
Günaydın sevgili takım
Anaaaa günaydın demeyi unutmuşum
Günaydın
Gunaydin sabahcilar
Günaydın kızlar
Günaydın
günayyyyydııınnnnnn canlarrr enerjimiz bol , kalbimiz hep sevgi yolun da titresin
Günaydın kızlarGünaydın
Günaydın canim çok ilginç menunde de birsey yoktuGünaydın kızlar,
Dün o kadar ki acliga ragmen tartı gram eksiye düşmemiş
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydinnn herkeseee
Sastim kaldım bende ödem olabilir umudu ile devam edicem bugünde bakalımGünaydın canim çok ilginç menunde de birsey yoktu
Ac kalmak yaramiyor demek
Günaydın canim ❤
kackaloribu
Canim yorumu okurken aklima soyle bise geldi
Cocugu bi etkinlige spora falan ver
Mesela football olabilir dans olabilir
Yuzme olabilir onu yoracak bise olsun ayni anda sevdigi bi spor dali olsun
Enerjisini atar ozaman hiperaktiviteligi kalmaz
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Bugunde devam et Yarın degisim olmazsa daha dolu menuler oluştur kendineSastim kaldım bende ödem olabilir umudu ile devam edicem bugünde bakalım
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarrr yağmur sakin ve güzel yağıyor Ankara' da. güzel bir gün olmasını diliyorum
Düğünden sonra inşallah cnmMefkurem Mefkusum seni görmek ne güzel Daha sık gel artık
Büyük oğlum evli, küçüğü evdeydi dahaSenin oğlun evliydi bekar oğlun mu vardı?
Yazdin cnm daha pek gelmedim ben :))
Günaydın canim Gözlerim seni aradı da, artık mecburen ablanla idare ettimAlırım bir cup ben sizin yerinize yerim canım
Geçmiş olsun canım
O öyle değildi de daha sonra oldu hep içine atar ağlardı bende söyle sen uzulecegine millet üzülsün diye diye
Ben 45 sayfa okudum
Güzel geçti
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı güzel sabahlar
Gunaydin dun o kadar ac kaldik sabah tartida gr oynmamis
Günaydın kızlar,
Dün o kadar ki acliga ragmen tartı gram eksiye düşmemiş
Günaydinnn herkeseee
Günaydın kızlar
Günaydın guzelliklerGünaydın kızlarrr yağmur sakin ve güzel yağıyor Ankara' da. güzel bir gün olmasını diliyorum
Kaptanim ben menü yazmıyorum, çünkü bir türlü düzene koyamadım korumayı. Yarın sabah diyetisyen randevum var. Onunla konuşup bir yol bulayım, yarın yazmaya başlarım. Bir saat hit Cardio yapardım zorlanmadan, dün normal cardioda yarım saatte bittim. Cuma inşallah sporu da oturturum rayınaGunaydin canim ❤
Bugunde devam et Yarın degisim olmazsa daha dolu menuler oluştur kendine
Günaydın canim ❤
Burasida yagisli ve soguk üşüyorum
Iyi tarafi is yok
Ufff ne güzel ya, burada geceden beri İki tükürüp, nemlendirip gidiyor. Bir yağsa şakır şakır da hayırlısıyla, temizlese ortalığıGunaydin canim ❤
Bugunde devam et Yarın degisim olmazsa daha dolu menuler oluştur kendine
Günaydın canim ❤
Burasida yagisli ve soguk üşüyorum
Iyi tarafi is yok