- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Oysss kıyamam canımGünaydın canimGözlerim seni aradı da, artık mecburen ablanla idare ettim
Tamam canim ne güzel spor yapiyorsunKaptanim ben menü yazmıyorum, çünkü bir türlü düzene koyamadım korumayı. Yarın sabah diyetisyen randevum var. Onunla konuşup bir yol bulayım, yarın yazmaya başlarım. Bir saat hit Cardio yapardım zorlanmadan, dün normal cardioda yarım saatte bittim. Cuma inşallah sporu da oturturum rayına
Yagar insallah canim burasi tum gun yagisliUfff ne güzel ya, burada geceden beri İki tükürüp, nemlendirip gidiyor. Bir yağsa şakır şakır da hayırlısıyla, temizlese ortalığı
Çok sevindim, sonunda keyif yapmışsın, hastalık okul derken hirpalandin. Doping olmuştur sanaOysss kıyamam canımdün kayınvalidem bir kova bahçeden domates getirmişler onları verdi domates sosu yaptım.
Akşam eşim.annem kahve içmeye gittik geldik ev işleri okul ders varken zaman kalmıyor
Olabilir kaptanim ac kalinca wcde sorun oluyorHayirli sabahlar canım
Günaydın canim sana ac kalmak iyi gelmiyor demek ki farklı bir beslenme türü mu denesen
Aynen canim acliktan wcde sorunGünaydın. Benim de ama dun ve bugün tuvalet sorunu yaşıyorum. Yarından umutluyum.
Aha bi tane daha ben bugun kahvaltiyi guzel yaptim aksamda yesil fasulye yogurt yiyecegimGünaydın kızlar,
Dün o kadar ki acliga ragmen tartı gram eksiye düşmemiş
Insallaj hepimizde aynisi olmus cunkuSastim kaldım bende ödem olabilir umudu ile devam edicem bugünde bakalım
Hayirlisi ile atlatta gel ablaDüğünden sonra inşallah cnm
Büyük oğlum evli, küçüğü evdeydi daha
Yazdin cnmdaha pek gelmedim ben :))
Senide cok tebrik ederim ne güzel vermişsin
Bi ara ayniydik, sen asagi indin, ben yukari ciktim
Düğünü atlatinca yola girer herseyTamam canim ne güzel spor yapiyorsun
Bende pazartesinden itibaren rahatça spor yapabilecegim
Yagar insallah canim burasi tum gun yagisli
Aynen canim birde ankarada kalacağım benDüğünü atlatinca yola girer hersey
Bahar kız bunu önceden yaptığımızda çok güzel gidiyordu neyi yanlis yaptık bu seferGunaydin dun o kadar ac kaldik sabah tartida gr oynmamis
Annenler yine mi döneceklerAynen canim birde ankarada kalacağım ben
Daha is cok canim geri dönecekler mecburenAnnenler yine mi dönecekler
Çok anladığım konu değil ama, belki yeni beslenmeye vücut alisamamis, kendince koruma yapmıştır. En azından 3 gün verin kendinizeBahar kız bunu önceden yaptığımızda çok güzel gidiyordu neyi yanlis yaptık bu sefer
Belki diger gunlrr dusecek bide ben regl olacagim galiba gununu takip etmiyorum ama ysklasti sanirimBahar kız bunu önceden yaptığımızda çok güzel gidiyordu neyi yanlis yaptık bu sefer
Buneya insanın içi dışı armut olur
Sorma canım ya valla çok kosturdukÇok sevindim, sonunda keyif yapmışsın, hastalık okul derken hirpalandin. Doping olmuştur sana
Benimde 4 gun falan var reglimin gelmesine bugünde deneyelim bakalım bugün tam uygulucam bakalım öğlen ki salatayı azaltirimBelki diger gunlrr dusecek bide ben regl olacagim galiba gununu takip etmiyorum ama ysklasti sanirim
Enn iyisi böyle olmak aslındaAlırım bir cupben sizin yerinize yerim canım
Geçmiş olsun canım
O öyle değildi de daha sonra oldu hep içine atar ağlardıbende söyle sen uzulecegine millet üzülsün diye diye
Ben 45 sayfa okudum
Güzel geçti
Günaydın kızlar
Selam canım valla ben işi gücü bitiremiyorum. Sizdede öylemi yaAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Kimleri görüyorum burda
Afiyet olsun canim biraz fazla olmus bugun
Afiyet olsun canim bir anda bu kadar azaltma yediklerini
Afiyet olsun canim
Tamam canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Temizlik yapan olmamis mesajdan sonra Temizlik yapayim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Valla canim Bizde is bitmiyor yaz oldugu zamanSelam canım valla ben işi gücü bitiremiyorum. Sizdede öylemi ya
Yap bir kahve kaptan koyde yagmur varsa yatis vardirValla canim Bizde is bitmiyor yaz oldugu zaman
3 bahce var ayri sulama gunleri ,ayri toplama gunleri var
Topladiigmiz ürünleri bozmadan kurutma ,buzluga atma isleri var
Birde iste yemek,bulasik derken gunler yorucu geciyor
Bugun yagisli hava is yok rahatız:))
Kahveyi ictik sobanin karsisindaYap bir kahve kaptan koyde yagmur varsa yatis vardir