- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Çok geçmişler olsun .Sagol canim cidden hastanelerin hepsi dolu. Serum baglattjgimiz ozel hastanr de bile musade de yer yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmişler olsun .Sagol canim cidden hastanelerin hepsi dolu. Serum baglattjgimiz ozel hastanr de bile musade de yer yoktu
Ayyy ağzın bal yesinÇok rahat verirsin
hmm zor zamanlarmış tabi çok zorO döenm eşim doğuda şark görevndeydi kızımla tek kaldık 2 yıl.
Sıkıntı stres çalan he rtelefonda kötü haber alacam tedirginliği filan ..
Benimde idealim o kiloya ineblmek braz zaman alacak gerçide ..Ben de yeni yıla 60in altında girerim diye hayaller kuruyodum sonra araya bir sürü olay girdi biliyorsunuz.
Ama 36 yaşıma 36 beden giricem marta kadar zamanım var hedefim 6 kilo vermek
Terör bölgesi üstelik dağda çatışma filan zor günlerdi.hmm zor zamanlarmış tabi çok zor
İnşallah burda beraber vericezBenimde idealim o kiloya ineblmek braz zaman alacak gerçide ..
Bizde işler biraz ters eşim romantik trip can men ciddi daralmayi sevmeyen biriOo masallah. Kizdan sonra da syni ilgiyi istiyorsa ve tabi sana da veriyorsa cok guzel
yaaaTerör bölgesi üstelik dağda çatışma filan zor günlerdi.
Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz .İnşallah burda beraber vericez
Yaşamayan bilemez bunu dediğim gibi çalan her telefon yürekler ağıza gelirdi.yaaa
o günler gitsin bir daha geri gelmesin
gelmiş geçmiş olsun
Sagol canim cidden hastanelerin hepsi dolu. Serum baglattjgimiz ozel hastanr de bile musade de yer yoktu
her yer mi sisli burası da açılmaya başladı şükür içimiz daraldı yavvf :))Burasida sisli yeni yeni acıliyor abla
troid bezsiz 5 sene de verdim son 2 senedir aynı rakamlarda gidip geliyorum , bazısı 10 ayda 30-35 kilo veriyor maşallahÇok iy kilo vermişsiniz bu arada ciddi rakam çünkü..
En kotun3 gun yerler 4 gun toparlariz ama ara verirsek 1 hafta yer herkes bak demedi demeHerkes cuma gunu abartacak gibi duruyor canim toparlayabilir miyiz
Biz bir program yok ablacim gecen sene 00.00 olmadan uyumustum
7 olacak canim subattaHay masallahhh kac yassindasiniz
oyyy yerimm sut kokulum
biz tatildeyiz ve ev ahalisi yerinde durmuyor yok sunu yapalim yok suraya gidelim hakikaten kendi duzenimi kuramiyorum
burdaki ıspanaklar kucuk yaprakli ve koksuz pırıl pırıl ayyy nasil sevindmistim gorunce anaaam dedim biz kac lt su harciyoruz bir ispanak icin icim parcalaniyo fazla su gidince
abla su an icin dugun salonlari acik diye biliyorum ne tarafa geliyorsunuz bende geleyim dugune sıra kızına geldi demek
oyyyyy kuzummm canımm benim yaa baya çileli oldu ama insa sifa olsun
ortim harikaaa
gecmis l
olsun canim
kiz sen dogru duzgun bise yememissin ki
geldim geldim burdayim kuzum bir millet uyurken sabah vakti rahat yazabiliyorum
burdayim bebegim ama sk giremiyorum tatildeyiz ve ev ahalisi evde surekli birseyler istiyorlar ve surekli bir yere gidelim derdi .. kendi duzenimde olamiyorum
oglun kac yaşındaydı
Kk yi bilmeyen es kaldimi kiz kadinlar kulubu bile demiyorum kk diyorum . Hatta aksam bdv yi anlatiyorum arada siradaabla esim burayi bilmiyor bilmesinide istemiyorum ama gerek yok
sen bildigin tehdit ediyormussun
sagol canım
Yok ya vardir ama evet zayifladikca tepkileri degisiyor kesinlokleFistik gibi hatunu var kiskaniyor tabii
Benimkinde dogustan kislanclik eksiklik. Ama zayif oldugum donemlerde cok daha fazla ilgi gosteriyirdu
az önce gittiiiiigitsin gitsin çalışmak iyidir
evde oturup ne yapacak
Kız boğa olmasın yükselen ya da ay burcun filan çünkü ikizlerde olan çok fikirlilik kafa karışıklığı yok sende, diyet dışında netsin bilgilerin sağlam ve kararlısın ondan şaşırdım burcunu biliyodum daIkizler canim. Yukselenim de ikizler burcum da. Anlar musin astrolojiden? Cok mu kotu durumum
Hehe de ki sana da haşlama brokoli yediririm akşam canımı sıkma bağğğBenzer sıkıntılar hepimizde var tatlım. Kahvaltida eşim telefonuma taciz eylemlerinde mutlaka bulunur. Bak deli gibi yer şişko olurum diye tehdit ediyorum. Kulubume karışma yoksa fena olur diyorum. Sen de uygula etkili oluyor.
Eeee niye cuma ve haftasonu birkaç küçük kaçamakla devam edersin deyince yöööüüüğ hiç de bile devam diyete didinOlsun canim. Suzde beraberliginizi sagliginizi kutlarsiniz ne yazik ki ben de seviyorum. O yuzden bu haftaki odulum yilbasinda icmek olacak. Mumkun oldugunca yememete ozen gostercem.
Ay bizim için de yürü mis gibi içine çek canımEveeet Abbas yolcu...
İneyim deniz kenarına Ama önce kahvemi içeyim
Kiz şu süreçte poğaça nereden çıktışimdi sabah ev poğaçası yedim. çok ufaktı ama inan hala açım
ev poğaçası ortalama kalori 117 iken su böreği 750 kaloriymiş
canım da su böreği çok çekmişti ama nöööö kalsın dedim doğal olarak.
öğlene tavuk pilav varmış kız kim yapmıştı @askrhpozitif sen çocuklara yapmıştın değil mi?
başka sey isteseymişim olacakmış. onunla ayran içmeyi planlıyorum 3 gibi. akşama yoğurt belki yerim yine.
Planım bu şekil.
ayy onu bana ilk tayin yerin de ben daha 22 yaşındayken benden 2-3 yaş büyük öğretmen bir kadın demişti balina etlisin ya hahahah diyerek (balina balığı mı
vallaha da olur billaha da olur martta 36 yaşına girdim 36 bedenim diye diye gez inşallahhhBen de yeni yıla 60in altında girerim diye hayaller kuruyodum sonra araya bir sürü olay girdi biliyorsunuz.
Ama 36 yaşıma 36 beden giricem marta kadar zamanım var hedefim 6 kilo vermek