Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de kış girdiğinden beri hastalıkla uğraşıyon kuzumSelam
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm
Cok guzelmis canim.Bana bir güç kuvvet gelse de mutfak ve evi toplayabilsem yattım çocukların odasında gezegenler izliyorum
Sizde izleyin bari
Canim ya cook gecmis olsun. Acil sifalar hepinizeSelam
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm
artik yariba nasip belki yarin yakalarsin
Sende mi yoksun takımlardaben de bu hafta bir garibim
Çok geçmiş olsun canım benim gözümden kaçmış kusura bakma rabbim şifa versinSelam
Sagol kaptanim
Nooldu ne kaçırdım
Allah seni napmasin jeton geç düştüBugün nasıl bir gün ya..
Çocuk hasta full hızla devam ediyor.
Diyete tekrar başlayayım cumaya hazırlık olsun dedim, eşim evde durmadan yedik durduk
Ve bugün hem Bihter Ziyagil hem de Ali Rıza Tekin bir kez daha öldü
Selam
Sagol kaptanim
Noluyo biri bana anlatsınEllerine saglik canim Cordelia . Maviii takiim mavii takim
Saatinden memnun musun canım
HaYİr CAnim lokma koyamiyorum agizlarinaİnfluenza da herkese bakmıyorlar maalesef.. inşallah çabucak toparlarlar. Istahlari nasıl yiyorlar mi
Valla iki dizimin de finalini aynı gün yaptılar bi ona ağladım bi diğerineAllah seni napmasin jeton geç düştü
Oh misss güle güle kullan canımçok memnunum yaa işteki bi ablamıza da alıcaz
Teşekkür ederimCanim ya cook gecmis olsun. Acil sifalar hepinize
Mavi takim hafta sonu adim avantajini kazandi :)Noluyo biri bana anlatsın