Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo ellerine sağlık çok güzel gözüküyor inşallah tadı da öyledir
Yılbaşı sapkamız kırmzııSana da merhaba Kırmızı Başlıklı Kız
Kırmızı başlıklı sadece bu emoji var
Eline sağlık çok güzel gözüküyo
Yap yap erisin o pasta börek pilavlarBende 8.500 deyim 10 bin yapacagim bugun :)
Karnabahar ye:)@Cordelia Şimdi orticim akşam yemeğinde mercimek çorbası ve karnabahar yemeği yiyeyim diyorum sence ikisinden birini mi tercih edeyim
Afiyet olsun canım pilav hariç tam benlik menüBugünün yemeği taze fasülye, pirinç pilavı, salata, yoğurtlu çorba.yarin da dışarda işlerim var diye yarına da barbunya yaptım
Bende 6500 :) 1,500 adımı 6 ya kadar bitireyim sonraki mekik çekicemBende 8.500 deyim 10 bin yapacagim bugun :)
Pilavı bana ait değil.ev halkına yaptım.ben bulgurcuyumAfiyet olsun canım pilav hariç tam benlik menü
Ooo ellerine sağlık çok güzel gözüküyor inşallah tadı da öyledir
tadı da güzel oldu kızlar. ucundan baktım dolapta dinlenip soğuyunca daha güzel oluyormuş.Eline sağlık çok güzel gözüküyo
Ben ikisini de bıraktım kuzu ..Pilavı bana ait değil.ev halkına yaptım.ben bulgurcuyum
Kilo olmasın hiç bir kacamagimiz inşallah yedikçe sağlıklı bir şekilde kilo verelim inşallahtadı da güzel oldu kızlar. ucundan baktım dolapta dinlenip soğuyunca daha güzel oluyormuş.
Kaynanam bunu çok yapar dışarıda fırıni var özel bunun için ..tati çok güzel oluyor yedikçe yiyesi geliyor insanın çok yeme derim..eline sağlık ..
Unutmuşum bir de kızıma ıslak kek yaptım.bende milattan önce geceleri çubuk makarna ekmek ve peynir yerdim şimdi yesemmmmBen ikisini de bıraktım kuzu ..
pilavı ekmekle yerdim eskiden
Eline saglik canim afiyet olsun ❤Bugünün yemeği taze fasülye, pirinç pilavı, salata, yoğurtlu çorba.yarin da dışarda işlerim var diye yarına da barbunya yaptım
10 binle erimez kiYap yap erisin o pasta börek pilavlar
Kuru kahveye talim şimdi makarna zaten başka başına facia gençliğimin yemeği,tadını unuttum bugünlerde tencereyle yerken ,Unutmuşum bir de kızıma ıslak kek yaptım.bende milattan önce geceleri çubuk makarna ekmek ve peynir yerdim şimdi yesemmmm
Eline saglik canim ❤tadı da güzel oldu kızlar. ucundan baktım dolapta dinlenip soğuyunca daha güzel oluyormuş.
Sağol canımEline saglik canim afiyet olsun ❤