- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendekinde var canım yağ vs ölçümü yapıyorEvdeki tartılarınızın yağ analiz özelliği var mı? Diyetisyene gitmeden ölçüm yapılmadan kilo verirken yağ mi kas mi kaybettiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
Hangi marka canım memnun musunBendekinde var canım yağ vs ölçümü yapıyor
Ahh dede ahhhDedem gelmez bugun abla dun geldi .
benimkinin yok canımEvdeki tartılarınızın yağ analiz özelliği var mı? Diyetisyene gitmeden ölçüm yapılmadan kilo verirken yağ mi kas mi kaybettiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
Xiaomi mi canim memnunumHangi marka canım memnun musun
Auy hic sorma bakmak bike istemiyorum su siralar kiloluken cok cikiyor dogal olarak metabolizma yasiBen de gerilim, polisiye, entrikalı dramları seviyorum ama en önemli şey sürükleyicilik aynen. Birbirimize kitap önerelim canımcım
Teşekkür ederim canimm
Oooo harikasın. Ben de 35im ama metabolizma kimbilir kaç
Insallah. Cok rahat gecirirsin . Huc rahatsizlik yasamazsin canimEvet kuzum benim sınıftan değildi. Aşımı oldum şifa olsun inşallah
Benimki xiaomi hem fiyati uygun. Hem de iyi calisiyor.Hangi marka canım memnun musun
Elhan abla misafir geldi
Aaa ne ayıp misafirin yanında yürüyüş yapmak da ne bileyim8000 adimi tamamladim
Afiyet olsun canimIyi aksamlar hanimlar
28 aralik sali
14.30
2 kepce kiymali karnabahar
1.5 kofte
1 yk bulgur pilavi
4 5 kucuk patates
Ara
2 bardak cay
1 zuber(115 kcal)
Yarim kandil simidi
Aksam
Bol yesil salata
1 tane deniz levrek
Yatana kadar 2 l su
Zipzip-
Bende xiaomi kullaniyorum canim ama bu ara hic yag oranina bakmadimEvdeki tartılarınızın yağ analiz özelliği var mı? Diyetisyene gitmeden ölçüm yapılmadan kilo verirken yağ mi kas mi kaybettiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
Gitti abla
Yatilidir inşallah
Aaa ne ayıp misafirin yanında yürüyüş yapmak da ne bileyim
Gitti abla
9300 adimdayim :)
Xiaomi mi canim memnunum
Benimki xiaomi hem fiyati uygun. Hem de iyi calisiyor.
Bu markanın memnuniyet oranı baya iyi anlaşılanAfiyet olsun canim
Bende xiaomi kullaniyorum canim ama bu ara hic yag oranina bakmadim
Afiyet olsun canim ❤
teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canim ❤